Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Luffy&Law&Kidd ödülleri aynı meselesine gelirsek:
Kaido ödülü 4.611.100.000
Bigmom ödülü 4.388.000.000
Toplayınca 8.999.000.000 ediyor.

Eğer Luffy&Law&Kidd aynı ödüle sahip olursa ve adam başı 3 milyar gelirse üçünün ödül toplamı 9.000.000.000 eder, yani Kaido&Bigmom ikilisinden bir tık fazla.
Bu durum zayıfta olsa ufak bir ihtimal gönderme olabilir ve spoilerı destekleyebilir.
Mantıklı olmaz ki. Zaten Law ve Kid'in belli seviyede bir ödülleri vardı. Sadece onu arttırmış oldular. Hem 9 milyar üstü yonkou olmayacak diye bir kural mı var, olsa bile nereye bağlayacaklar ki. Bence luffy 4 altında olmamalıydı. Hele buggy kesinlikle yonkou falan olmamalı.
 
Buggy mi yonko mu? Bu olursa dükkanı kapatıp one piece i bırakmayı düşünürüm ciddi ciddi. Gram komik değil. İyice itici olur. Bu ne ya. Kendi kendime koyduğum ban bitmiş geçen gün girdim öğrendiğim şeye bak...

Sprite acımasız gerçekler reklamı gibi spoiler beklentisi bu
Eğer ünlüyle birlikte yine güçlü adamlar topladiysa Yonkou olması mantıksız olmaz. Çünkü şu an herturlu lawdan yada Kidden daha çok hakediyor. 3 kişiyle Yonkou olunmuyor. Arkasında çok adamı olması gerekiyor. Mesela sadece 10 hasirsapkadan da yonkou olmazdı. Ama şu an bir sürü ittifakı var. Denizlerdeki korkunç güçten Buggy-sama da da var.
 
Buggy nin yonko olması güzel ve eğlenceli bir şey, nikadan daha mantıklı en azından şansıyla sürekli yükselişi işlenen alt yapısı olan bir durum 😂 lastiği eğlenceli olsun diye seçtim diyip 20 yıl sonra aslında lastik değil demekten çok çok daha mantıklı bir komedi 😂
 
Çok fazla Buggy güzellemesi yapmışsın.
Nerede güzelleme?



Mesela schibukai olunca şaşırmamıştım. Ama imparatorluk kısmı biraz aşırı olmuş. Normalde impel downdan götürdüğü tayfası olmasa yeni dünyada bile yaşayamayacak adam bu seviyeye uçmuş. Biraz fazla anormal bir durum. Daha düne kadar denizciler bunu tutuklamaya geliyordu. Ne oldu da imparator kadar güçlü diyecek seviyeye çıkardılar. Amiral mi yendi, yonkou mu yendi. Gerçekten biraz fazla abarttılar. Özellikle yonkou seviyesini gözümüzde fazla şişirdiler ama ilk olarak Big Mom bizi hayal kırıklığına uğrattı. Sonra da Buggy yonkou deniliyor, ee o zaman Luffye bildiğin hakaret bu. Çocuk bir tarafını yırttı buralara gelmek için.
Mesajımda uzun uzun açıkladım yonkou meselesinin öyle zannedildiği gibi bir standartının olmadığını.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık