Hikaye anlatıyorlar, rahatlıkla alırlar. Yol geçen hanına öldü Wano. Senaryo bunu gerektiriyorWano alınamaz, bunu 5 moruk söylüyor, hatta tüm ordu girsek bile başaramayız diyorlar bölümde.
Mamanın tek başına, Luffynin tayfasıyla, Law'un denizaltıyla girebildiği yere Dünya hükümeti bütün ordularını toplasa bile gidip işgal edemez işte ne anlamıyon birader.Hikaye anlatıyorlar, rahatlıkla alırlar. Yol geçen hanına öldü Wano. Senaryo bunu gerektiriyor
Vizyonsuzlar robini öldürün demiyor da kaçırın diyor lan kaçırıp ne yapıcan yazıtları okumak yerine tarihi yazan sensin zaten Cidden wano köylüsünden 1 IQ fazla bunlar nasıl orada oturuyor anlamadım. Nika da gördük gerçi zeka seviyelerini meyve gelmişte kaçmışta. Mangaka baya salak yaptı bunlarıAdamlar iki yonko düştü diye karalar bağladı zaten, böyle sinsi bir topluluk görmedim. Denizciler bunlara rağmen iyi iş yapıyor.
CP0 bile şaşırdı aynen kaçırırız diyor adam zerre inanmadı.Vizyonsuzlar robini öldürün demiyor da kaçırın diyor lan kaçırıp ne yapıcan yazıtları okumak yerine tarihi yazan sensin zaten Cidden wano köylüsünden 1 IQ fazla bunlar nasıl orada oturuyor anlamadım. Nika da gördük gerçi zeka seviyelerini meyve gelmişte kaçmışta. Mangaka baya salak yaptı bunları
Kaidou’nun 20 yıl boyunca elinde tuttuğu bir ada bu, hâlâ “Samuraylar var güçlerini bilmiyoruz“ diyorlar. Hikaye ilerlesin ayağına boş yaptırıyor, yaptırmasa keşke.Wano alınamaz, bunu 5 moruk söylüyor, hatta tüm ordu girsek bile başaramayız diyorlar bölümde.
Birlikte çalıştığı ittifakı bozması ve sonrasında onlara karşı savaşması bunu çürütüyor.Hawkins'e o kadar laf ettik, ama sözünün eriymiş. Takdir ettim kendisini.
Bak sen, ciddi miisinMamanın tek başına, Luffynin tayfasıyla, Law'un denizaltıyla girebildiği yere Dünya hükümeti bütün ordularını toplasa bile gidip işgal edemez işte ne anlamıyon birader.
Adamlar düzenleri bozuldu diye üzülüyordur.Emekliliğe az kalmıştı keh keh keh.Adamlar iki yonko düştü diye karalar bağladı zaten, böyle sinsi bir topluluk görmedim. Denizciler bunlara rağmen iyi iş yapıyor.
Hayır bozmuyor. Adam şansı %1'ken bile taraf değiştirmedi. Kaido tarafına geçme sebebi kaçarsa ya da savaşırsa yaşama şansının %0 olmasıydı.Birlikte çalıştığı ittifakı bozması ve sonrasında onlara karşı savaşması bunu çürütüyor.
Burada tek sözünün eri ve adam olan Kid, ödülünü yonkou olarak aldı. Apoo yanaşma oldu, Hawkins'in durumu da ortada
Tabi ki. Tam da Soda-sama kadar.Bak sen, ciddi miisin