Roger'ın oğlu değil mi?Ace kim lütfün kim önce onu bir öğren
Lastik niye etkilesin fiziksel gücü. Fiziğini kullanmayı etkilemiştir ama gücü niye etkilesin ?
Roger'ın oğlu değil mi?Ace kim lütfün kim önce onu bir öğren
Lastik niye etkilesin fiziksel gücü. Fiziğini kullanmayı etkilemiştir ama gücü niye etkilesin ?
Yoo biz buna ezeli rekabet diyoruz.Biz buna anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az diyoruz.
Adamın özelliği bu zaten. Her şekilde yırtıyor.Güzel bölüm her şey dozundaydı.Apoo’ya karşı neden böyle nötrler onu anlamadım.
Tamam sen bu attıklarını odana as kendini kandırmak istedikçe bakarsın.Yoo biz buna ezeli rekabet diyoruz.
Bir dur daha anası kim bilir ne çıkacakAce hem anadan hem babadan torpilli.Luffy ile bi farkı yok.
Yani ?Roger'ın oğlu değil mi?
Hişşş tamam tamam. Bölümde Sanji ile Zoro yine rekabete girmiyor. Unuttuk onları, unuttuk.D:Tamam sen bu attıklarını odana as kendini kandırmak istedikçe bakarsın.
Sen ne diyorsun dövmesini bile yaptırıcam heheh..Tamam sen bu attıklarını odana as kendini kandırmak istedikçe bakarsın.
Bak size teoriBir dur daha anası kim bilir ne çıkacak
Yani ?
Gittiğin yer yanlış işte, Momo'yu Oden'in evladı diye övüyorlarsa Garp ve Dragon'dan dolayı da Luffy'i övdüler illa beli bir özelliğe değinmelerine gerek yok.
Bundan bilmem kaç yıl önceki gibi gelip hayır d olsa bile babası dedesi ünlü olsa bile Luffy sıradan biridir falan mı diyeceksin xD
Luffy sıradan biri demedim. Ama özel güç olayı benim aradığım bir aileye has muhabbeti. Mesela Garp'ın rakipsiz bir fiziksel gücü olsa ve Luffy'e de o aktarılsa ve Luffy de bu konuda rakipsiz olsa tamam. Ama fiziksel anlamda Arlong da zorluyordu Luffy'i, Lucci de. Lucci kimin çocuğu Garp'tan daha güçlü birinin mi? Benim parmak bastığım nokta bu. Bence Momo'nun olayı sırf Oden ile alakalı değil. Ejder meyvesi ile alakalı sertliği.Bir dur daha anası kim bilir ne çıkacak
Yani ?
Gittiğin yer yanlış işte, Momo'yu Oden'in evladı diye övüyorlarsa Garp ve Dragon'dan dolayı da Luffy'i övdüler illa beli bir özelliğe değinmelerine gerek yok.
Bundan bilmem kaç yıl önceki gibi gelip hayır d olsa bile babası dedesi ünlü olsa bile Luffy sıradan biridir falan mı diyeceksin xD