Yaşadığı söylendi mi ki? Adam isimsiz kahraman olarak öldü bence o yüzden ölü kişiler arasında geçmiyorNet bir şekilde artı yazar. Ben Kaido-Luffy savaşına giren ajan ölmüştür dedim o sağ çıkmış anlaşılan.
Yaşadığı söylendi mi ki? Adam isimsiz kahraman olarak öldü bence o yüzden ölü kişiler arasında geçmiyorNet bir şekilde artı yazar. Ben Kaido-Luffy savaşına giren ajan ölmüştür dedim o sağ çıkmış anlaşılan.
Ryokugyu Wanolu olabilir. Savaşmaya gelmiyordur belki.
Edit: Okuyamadım, yazıldıysa kusura bakmayın. 57 sayfa yapmışsınız zalımlar.
Zoro'nun babası diyorlar. Ushimaru'nun üstündeki boğa deseninden dolayı.Ryokugyu Wanolu bir samuray teorileri vardı.Doğru olabilir.
Sen Dua et ki Reis zaten bitikti yoksa ikisini ekmeksiz yerdiIzo dinleyecektin ajanın lafını işte. Bulaşmayacaktın. Derdi yoktu onların samuraylarla. Canından oldun Maha'yı da şehit ettin.
İse bak İzo bile ne kadar güçlü. Akainu'nun tek başına tüm tümenleri karşısına alması böylece daha da parlıyor.Sen Dua et ki Reis zaten bitikti yoksa ikisini ekmeksiz yerdi
Silüetten çok anlaşılmaz sanki :/Saçlar uymuyor pek:/
Bu şey demek gibi Trabzonspor evinde deplasmana gitmiş.İse bak İzo bile ne kadar güçlü. Akainu'nun tek başına tüm tümenleri karşısına alması böylece daha da parlıyor.
Oradan biri çıkıp arkasında Marine erleri vardı demesin. Lütfen geçiniz.
Elbafta hangi wb korsanı ölür? Benim tahminim jozu.Beyazsakal korsanlarının ölüm nedeni: