WB gülerek ölmedi. Ace gülerek öldü. Roger gülerek öldü. Oden gülerek öldü. Tabi sen farklı bir şeyden bahsediyorsun onu biliyorum ama benim de dikkatimi çeken bu oldu.Beyazsakal korsanlarının ölüm nedeni:
WB gülerek ölmedi. Ace gülerek öldü. Roger gülerek öldü. Oden gülerek öldü. Tabi sen farklı bir şeyden bahsediyorsun onu biliyorum ama benim de dikkatimi çeken bu oldu.Beyazsakal korsanlarının ölüm nedeni:
Aç BM, sarhoş Kaido gibi handikap itemini de kullanırız. Abi adam 3 yıldır yemek yemiyor.Eğer ryo güçsüz çıkarsa yonkocularin taktığini kullanıyoruz. Usta Her yonko bir değil ustaa
Bayılırsa da açlıktan bayıldı diyebilirsiniz bak. @RedTeroR taktiği.Aç BM, sarhoş Kaido gibi handikap itemini de kullanırız. Abi adam 3 yıldır yemek yemiyor.
One Piece de bir kişi ölürse öldü diye mutlaka söylenir. Söylenmediyse yaşıyordur mutlaka. Hele de burada ölen kişi sayısı bu kadar azsa mutlaka söylenir.Yaşadığı söylendi mi ki? Adam isimsiz kahraman olarak öldü bence o yüzden ölü kişiler arasında geçmiyor
O ölüdür zati. Yoksa marco-kedi konuşmasında görürdük wb nin köyünde. Vista da yok, baya marco tek kaldı koca oluşumdan...Elbafta hangi wb korsanı ölür? Benim tahminim jozu.
Mangaka efekti yazarsa dersin tabi neden demeyesinBayılırsa da açlıktan bayıldı diyebilirsiniz bak. @RedTeroR taktiği.
Gerçekten de 20 sene Kaido hükümdarlığı altında yaşadıktan sonra Wano'nun kurtuluşunu görmeyi en çok hak eden karakterlerdendi.Wano'nun en estetik adam kesen samurayı, seni de unutmayacağız...