Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ödüller haftaya kalmış. Bu hafta full ödül tahmin postu göreceğiz. Eskiden beni heyecanlandırırdı ama şimdi artık gram heyecanlanmıyorum. Sadece Jinbei ödülü aktif edilirse nasıl olur onu merak ettim çünkü güçlenmesine bi örnek olabilir 2x artış. Birde Yamato'ya ödül konursa onu merak ediyorum. Yonkou çocuğu olunca bakalım ne oluyormuş. Standart Zoro Sanjiden bi tık üstün çıkar, Chopper aynı evcil hayvan modunda olur. Franky artık o ezik 3'lü ödüllerinden biraz uzaklassın istiyorum.
 
Ryokugyu Wanolu olabilir. Savaşmaya gelmiyordur belki.

Edit: Okuyamadım, yazıldıysa kusura bakmayın. 57 sayfa yapmışsınız zalımlar.
 
2 Yonkouya karşı savaşılan savaşta Dünya Hükümeti Ajanına şehit düşmekte bahtsız WB komutanına yakışırdı. Sen git 3 Amiral 5 Schibukaili Marineforddan sağ çık, 2 Yonkou'lu Onigashimadan nerdeyse sağ çık, git ajana öl.
 
Yalnız Kaido ve BM bir hafta üzerine magmadan çıkarsalar, Akainu'yu ben bile kurtaramam.
Ölmeseler bile kar. Magma ile etkisiz hale gelmişler. Patlayıcılık etkisini överiz. :D Daha akış hızı var, magma derecesi var, magma boyutu var. Akainu'nun ince magma yumrukları daha delici. Kalınları yavaş yavaş işliyordu.

Hikaye açısından BM ölmeli bence. Kaido yenilirse Enel gibi çekip gider. Gelip Wano demez daha. Onda sorun olmaz. BM yine gelir yoksa.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık