Wano'daki halkın Joy Boy demesi kültürleri ile alakalı bir şey.Kaidou beni yenen kişi Joy Boydur diyordu.Son da olmayacak gibi.
Gorosei için bir şey diyemem.Oda henüz Nika konusuna girmedi açıklamasını yapacaktır.
Wano'daki halkın Joy Boy demesi kültürleri ile alakalı bir şey.Kaidou beni yenen kişi Joy Boydur diyordu.Son da olmayacak gibi.
Yaptırır mı bilmem ama bununla beraber Cora ile vakit geçirdiği yerleri de alsa manidar olurdu. Hatta Rosa'ya bayrağını astırsa. Burası benim korumam altında diye. Ah ah.Law'un adası yok diyenler utanır mı bilmem
Son 16 yıldır şahsına ait bir adası var adamın
Ben buna eskiden katilmiyordum şimdi katılıyorum. Zoro mihawki aşınca zaten shanks ayarı birşey olacak. Hatta şuan bile hala saklandı adam. Hani yaraliydi ashura falan atmadı. Ama amiral alıyorsa şuan zaten yonko ayarı güçte oluyor demektir. Bunun için erkenZaten serinin sonuna geldik artık… Zoor seriyi Yonko üstü bitirecek bence… ne kadar reenkarne olmasa da… adamın eski nesilde ki yeri Ryuma… eee Ryuma da görünene göre baya baya Yonko üstü bir karakter… serinin finaline doğru girmişken daha kaç p.up alacakta bu seviyeye gelecek… o yüzden eğer kılıç daha sorun çıkarmazsa benim dediğim makul gibi ama tabi bu benim görüşüm…
Luffy şu güce henüz alışamadı. Alıştığı noktada Kaidodan üst seride. Zirve 2,3 kişiden biri denilebilirben luffy'i amirallerden üstün görmüyorum eşit görülmesinde sorun yok ama kaido gibi gel vur ağam haki basmıyorum üzerime demezler.
Ne ele geçirmesi ne iç savaşı? Normal bir meyve uyanışı oldu sadece Luffy aynı Luffy. Nika meyve adı.Onlar olayın iç yüzünü bilmiyor. Nika Luffy'i ele geçiremedi. Bu arada Nika ile Luffy arasında bir iç savaş olacak. Daha doğrusu Luffy Nika'yı kovacak. Yazın kenara... Dediydi dersiniz.
Yahu orası zaten öyle orada çok kişi var bununda farkındayım da hani onlarda savaştan çıktılar. Belki Kizarunun yaptığının tam tersi bir olay olabilir ama. Supernovalar intikam alır bir amiralden.Ama bu saydıklarımdan herhangi ikisi birlikte 2v1 amiralin içinden geçerler.
Hain Rosa asıl kurtarıcıları olan Rosinantenin heykelini yapmayı bile çok gördü zamanında. Hikaye gereği bu dediğin güzel olurdu sonuçta seninkinin Doffy ile de alakası vardı ama sanmam.Yaptırır mı bilmem ama bununla beraber Cora ile vakit geçirdiği yerleri de alsa manidar olurdu. Hatta Rosa'ya bayrağını astırsa. Burası benim korumam altında diye. Ah ah.
Nika öyle basit bir şey değil.Ne ele geçirmesi ne iç savaşı? Normal bir meyve uyanışı oldu sadece Luffy aynı Luffy. Nika meyve adı.
Joyboy önceden bu meyveyi kullanmasından dolayı Zunesha Joyboyu hatırladığı için Joyboy geri geldi dedi.