Yüzeysel işlemediği bir şey var mı Wano'da? Orochi ve Kanjuro var herhalde.Yalnız çok yüzeysel işlemedi mi Zoro ölecek muhabbetini? 2 kat acı felan filan. TB'deki etkiye bak bir de buradakine.
Luffy'nin acıları çok daha ağır gelmişti Zoro'ya.
Yüzeysel işlemediği bir şey var mı Wano'da? Orochi ve Kanjuro var herhalde.Yalnız çok yüzeysel işlemedi mi Zoro ölecek muhabbetini? 2 kat acı felan filan. TB'deki etkiye bak bir de buradakine.
Luffy'nin acıları çok daha ağır gelmişti Zoro'ya.
Lütfüyü niye ansınlar ki Nika olaya müdahale edene kadar ortada bir galibiyet yoktuGorosei: Nika Dünya'da bir kez daha arz-ı endam eyledi.
Wanolular: Joyboy hazretleri yeni kahramanımız.
Luffy'nin adını anan yok resmen
Ben kendi fikrimi söyledim reis adam büyük balığı yuttuktan sonra küçüklere hırsı azalmıştır.@Montana'ya yazdım, başka da kime yazalım Kid'in meselesini.
Dövse hoş olurdu ama dövmemesi Kid'e eksi yazar
Nası yoktu? Kaido galip olmuştu ya.Lütfüyü niye ansınlar ki Nika olaya müdahale edene kadar ortada bir galibiyet yoktu
Bu ilk değil.Gorosei: Nika Dünya'da bir kez daha arz-ı endam eyledi.
Wanolular: Joyboy hazretleri yeni kahramanımız.
Luffy'nin adını anan yok resmen
Lütfüyü niye ansınlar ki Nika olaya müdahale edene kadar ortada bir galibiyet yoktu
Bu golün üstüne diyecek söz kalmadı banaNası yoktu? Kaido galip olmuştu ya.
Son da olmayacak gibi.Bu ilk değil.
Ama bu saydıklarımdan herhangi ikisi birlikte 2v1 amiralin içinden geçerler.Kidde atar ama uzun vadede amirale kaybederler
Dövse iyi olurdu da dövmedi işte demek ki adamdan saymıyorBen kendi fikrimi söyledim reis adam büyük balığı yuttuktan sonra küçüklere hırsı azalmıştır.
He he xD bla blaMalum tayfa yine şov ve algı peşinde. Zoroyu gören kamiller bu adamı eski samuraya benzetirken sorun yok hemde o adam da tek gözlü zoro da tek gözlü tesadüfe bak.Ama goroseiler nika uyandı deyince kıyameti kopartırlar.La meyvenin uyanışı böyle uyandığında farklı bir kişilik oluyor adeta.Bunu zaten herkesin yapamadığı ortada.Luffy olmuyorsa kaidonun konuşmalarını niye yok sayıyorsun? Mangada geçen luffy olarak isteklerini arkadaşlarımın ülkesinde açlık olmayacak deyişlerini görmezden gel ama gorosei nika dedi diye luffy değil o moddaki bla bla bla manga okumadığınızı belli etmeyin bu kadar.