Bu gördüklerimizin Joy Boy’un Nika’nın gücünün yarısı olduğunu bile düşünmüyorum.Daha fazlasını göreceğizdir bence.Yani tam yakalamış halini yakında görürüz ekstrem birşey yapmadı daha meyveyle rakibe.İşin asıl adı tarafı efsanesi öyle böyle anlatılmayan Ryuma'yı Luffy'nin Kaido'yu yenmesiyle yakalaması. Luffy'e de bundan 600-70/ yıl sonra tapılırken buluruz Wano'da.
Luffy daha doğmadan 400 yıl önce tapıyorlardı jayada. Geri kalan dünyada da bir 800 yıl daha taparlar.İşin asıl adı tarafı efsanesi öyle böyle anlatılmayan Ryuma'yı Luffy'nin Kaido'yu yenmesiyle yakalaması. Luffy'e de bundan 600-70/ yıl sonra tapılırken buluruz Wano'da.
Akainu: Saçma bir şey yapma.
Sen neyi yakaladığını düşünüyon anlamadım. Zaten verilen anlam ile Ryuma'nınki ile yarışır bir kahramanlığa imza atmış adamı görmek için can attıklarını anlatmış diyalog.Bu gördüklerimizin Joy Boy’un Nika’nın gücünün yarısı olduğunu bile düşünmüyorum.Daha fazlasını göreceğizdir bence.Yani tam yakalamış halini yakında görürüz ekstrem birşey yapmadı daha meyveyle rakibe.