Luffy yonko mu oldu şimdi?
Efsane olmuş jsdfjsdjfsdsdgfgdfg
Rakibini bir yumrukla öldürüyormuş diyecekler.Ryuuma'ya 800 sonra bile Kılıç Tanrısı diyorlar.
Günümüzden 800 yıl sonra Luffy için TEK ATMA tanrısı diyecekler.
Ne 600 yılı daha şimdiden unutmuşlar Luffy'nin adını. Joyboy diyorlarİşin asıl adı tarafı efsanesi öyle böyle anlatılmayan Ryuma'yı Luffy'nin Kaido'yu yenmesiyle yakalaması. Luffy'e de bundan 600-70/ yıl sonra tapılırken buluruz Wano'da.
Wano'nun üzerindeki kara bulutları tek bir yumrukla dağıttı diyecekler. <3Rakibini bir yumrukla öldürüyormuş diyecekler.
Nika’yı tam güç görmedik diyorum.O halini Ryuma’ya denk tutuyorlardır.Galiba Nika-Ryuma-Xebec falan Roger ve Wb seviyesinin ötesine geçecekler.Seri başında en zirveyi Roger sanıyorduk öyle olmayacak gibi.Sen neyi yakaladığını düşünüyon anlamadım. Zaten verilen anlam ile Ryuma'nınki ile yarışır bir kahramanlığa imza atmış adamı görmek için can attıklarını anlatmış diyalog.
Bende ederim yav… sonuçta hala orjinal bizim Zoro’muz…Zoro'yu Joyboy'un rakibine tercih ederim. Bizim Zoro'muzu
Ortalığı karıştırmak lazım arada…Eyvahlar olsun site yine kılıç kokmaya başlayacak...
Aynen güzel yakalamışsın ana karakter bile ne yapsa yaranamıyor 800 yıl öncenin gölgesinde kalıyor.Birşey yapmalı ki geçti desinler.Luffy'nin yaptığı her şey 800 yıl önce yaşamış Joy Boy'a yazıyor. Böyle yazdıran karakteri ilk defa gördüm.