Robin bence klonunu bırakmıştır kaçırsınlar diye yoksa böyle bir saçmalık başka türlü açıklanamaz.Robin gerçekten kaçırılmış mı ? Eee bu tayfa niye böyle davranıyor ?
Yok artık bu kadar saçma bir şeyler yazmış olamaz.
Robin bence klonunu bırakmıştır kaçırsınlar diye yoksa böyle bir saçmalık başka türlü açıklanamaz.Robin gerçekten kaçırılmış mı ? Eee bu tayfa niye böyle davranıyor ?
Yok artık bu kadar saçma bir şeyler yazmış olamaz.
Her ihanet sevgiyle başlarDüşünsenize Robin kitabeyi okuduktan sonra Dragon'un yanına doğru yola çıktığını.Valla Kanjuro'yu da, Karasakal'ı da geçer ihanette.
Nasıl kalmadı aga asıl ekmek şimdi çıktı rivals diyor.Zorocu kardeşlerim, Ryuma'yı da Joyboy'a kaptırdık. Wano'da bizim için ekmek kalmadı.
Sümüklü yaymıştır hemen joy boyun yardımıyla kaidoyu devirdik falan filan diye.Wano halkı = KF.
Adamı direkt Joy Boy olarak kabul etmişler.
Sorma abi sorma bana yapılan bir şey olsa fena tilt olurdum. Joy Boy ne lan derdim ismimi niye söylemiyorsun.Sümüklü yaymıştır hemen joy boyun yardımıyla kaidoyu devirdik falan filan diye.
Dua etsin Luffy Nika dememişler.Sorma abi sorma bana yapılan bir şey olsa fena tilt olurdum. Joy Boy ne lan derdim ismimi niye söylemiyorsun.
Onu da Gorosei diyor bölümde Nika yine ortaya çıktı diye.Dua etsin Luffy Nika dememişler.