Yonkou olmayan imparatoru imparatordan saymam.Onlar imparator olarak geçmiyor mu? Shichibukailik gibi 7 sınırı yoktur.
Yonkou olmayan imparatoru imparatordan saymam.Onlar imparator olarak geçmiyor mu? Shichibukailik gibi 7 sınırı yoktur.
Asıl sözü Kaido indirmekti Kaido benim diyordu hatta Luffy’e kafa tuttu irade savaşı Cariboyu araya aldılar falan o yüzden söz işini bilemiyorum savaşın ortasında söz verilir mi bilemedim.Gerçi onda da koca ana benim dedi yine ikiye bir aldılar.Sana bunu benim demem komik olabilir ama Kidd bu arcın kazananı oldu, sözünün eriymiş herif, ölmeye çıktı bir şekilde Yonko indirdi hahahah
Çıtır yamato ?Emmoğlularına bak ben yokken lafımı yapıyor heç yakıştırmıyorum En iyisi güzel avatar bulmanın zamanı gelmiş...
Yani şöyle; her dönemde bir beşinci en güçlü vardı sonuçta. Şu ana has bir durum değil. Hatta Luffy 5.imparator olarak lanse bile edildi ama resmi olarak hükumet tarafından imparator ilan edilmedi. Dörde hep sadık kaldılar şu ana kadar. Denge menge muhabbetlerinden dolayı böyle yapıyorlar sanırım. Belki Lord sistemi kalktığı için bu denge de tamamen bozulabilir.Alakası yok, dünya değişken OP dünyası niye değişken olmasın? En güçlü beş korsan varsa beş imparator olur, eskiden dört tanesine meydan okuyan yoktu dört tane vardı.
Hayır, haftaya bölüm var.Bu 1 aylık ara bu bölümden sonra mı ?