Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana bunu benim demem komik olabilir ama Kidd bu arcın kazananı oldu, sözünün eriymiş herif, ölmeye çıktı bir şekilde Yonko indirdi hahahah
Asıl sözü Kaido indirmekti Kaido benim diyordu hatta Luffy’e kafa tuttu irade savaşı Cariboyu araya aldılar falan o yüzden söz işini bilemiyorum savaşın ortasında söz verilir mi bilemedim.Gerçi onda da koca ana benim dedi yine ikiye bir aldılar.
 
Benim eski nick'im Kaiser(imparator) Fakinaway'di. Kid ve Law imparator olacaksa eğer ben da hak iddia edeyim bari imparatorlukta. Araya kaynarım, denk getiririm belli mi olur.
 
Taa wano'nun başlarında Luffy Wano'dan yonkou olarak çıksın ki. Karasakalın karşısına Yonkou olarak gidip Korsanlar kralı olarak çıksın demiştim. Yine isim vermeyeceğim ama bazı her şeyi bildiğini zannedip Wano bitince görüşürüz diyenler. Buyrun...
 
Alakası yok, dünya değişken OP dünyası niye değişken olmasın? En güçlü beş korsan varsa beş imparator olur, eskiden dört tanesine meydan okuyan yoktu dört tane vardı.
Yani şöyle; her dönemde bir beşinci en güçlü vardı sonuçta. Şu ana has bir durum değil. Hatta Luffy 5.imparator olarak lanse bile edildi ama resmi olarak hükumet tarafından imparator ilan edilmedi. Dörde hep sadık kaldılar şu ana kadar. Denge menge muhabbetlerinden dolayı böyle yapıyorlar sanırım. Belki Lord sistemi kalktığı için bu denge de tamamen bozulabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 59)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık