Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kısa kısa 20-25bölümlük arclar yapsa da evrendeki herkesin hikayesini bir derleyip toplasa. Yine bir arc içinde 150 bölüm okumayalım.
 
Wano’da, Zoro’nun işlenmeyişini gördükten sonra Mihawk’dan beklentimi minimuma indirdim. Yüksek ihtimalle Final Saga’nın King’i olacak, iki bölüm Zoro’yla dövüşür hakkında herhangi bir fb görmeyiz, ödülü de şuanki Karasakal’dan az olur.
 
şu an bile eski anime bölümlerini özlüyorum o zamanki espiriler bile kaliteli açın ordan thriller bark kuma vs zoro₺sanji biraz izleyin anlayacaksınız. Franky,usopp söylemleri,robinin,naminin konuşmaları, zoronun atasözü niteliğinde kelimeleriyle kumayla savaşması çok güzeldi. Şu çatı anime savaşı mesela yapmacık gibi.
Bölümün konusundan sapmamak için örnekler vererek uzatmayacağım ama bu arc'ta o kadar çok eleştirdiğim şey oldu ki şubat ayında, arc'ın gidişatını (küfürsüz)eleştirmekten bıktım ve ban attırdım kendime. ''Senaryo istediğim gibi gitmiyor, teoriler tutmuyor lanet olsun sana Oda ühü ühü'' şeklinde bir eleştirim yok yanlış anlaşılmasın, bence Yonkou Saga'da çok kez senaryo çatırdadı, akış bozuldu ve karakterlerin eylemleri ve söylemleri uyuşmadı.

En az hasarla bitirir umarım seriyi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 40)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık