OP’un final yapacağına zerre üzülmedim… sadece anime’nin final sahnesinde… tayfanın bütün anılarını… şu şarkıyla gösterip bitirirlerse gözlerim dolar o kadar…
Big Mom da Annesi diyen tayfa vardı geçen haftaya kadarRyokugyu, Luffy'nin amcası çıkacak. şimdiden HAYIRLI UĞURLU OLSUN.
Reis daha çok var ya son savaş kafadan 200 bölüm olur. Raftel de Bb ile kapışsalar 50 bölüm o olsa Elbaf 30 bölüm Zoro vs Mihawk'da 15 20 bölüm olsa 300 bölüm filan eder. 7 8 senesi var daha.OP’un final yapacağına zerre üzülmedim… sadece anime’nin final sahnesinde… tayfanın bütün anılarını… şu şarkıyla gösterip bitirirlerse gözlerim dolar o kadar…
Yani… bu Oda çakalı zaten sakız gibi uzatır… ama işte eskiden olsa… yine de bir üzülürdüm şimdi bir şey hissetmiyorum…Reis daha çok var ya son savaş kafadan 200 bölüm olur. Raftel de Bb ile kapışsalar 50 bölüm o olsa Elbaf 30 bölüm Zoro vs Mihawk'da 15 20 bölüm olsa 300 bölüm filan eder. 7 8 senesi var daha.
Seçilmiş kişinin akrabaları da seçilmiş oluyor :d
Yıllardır sakladığı gizemlerin meyvelerini toplama vakti geliyor.Reis daha çok var ya son savaş kafadan 200 bölüm olur. Raftel de Bb ile kapışsalar 50 bölüm o olsa Elbaf 30 bölüm Zoro vs Mihawk'da 15 20 bölüm olsa 300 bölüm filan eder. 7 8 senesi var daha.
Valla reis Wano için de aynısını diyorduk ben beklentimi en düşükte tutmayı tercih ediyorum. İyi bir şey çıkarsa sevinirim kötü olursa da üzülmem en azından.Yıllardır sakladığı gizemlerin meyvelerini toplama vakti geliyor.
Bundan sonra yokuş aşağı gider, her bölüm efsane olaylar görebiliriz.