Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olsa olsa Buggy'i yakalayıp Mihawk ile dövüşsün diye getirmişlerdir. O da bunun sonu yok deyip kaçmıştır, bence. :bilmem:
 
Dış dünyayı göstermesine en az 3 bölüm var az biraz tanıdıysak Soda'yı.

Onun dışında yeni silah diye diye Dressrosa'dan beri pazarlanan,Reverie'de sonuçlanan arkadaşlar için seride işlevi kalmamış garibim Hancock'u seçmiş olabilirler ama fanservis için önemli karakter o sanmıyorum harcanacağını. Sabo'yu devrimciler kurtarmıştır bile onun haberini okuruz okursak.

Karasakal tarafında en son onu onlara bırakırsak yazık olur dediğini duymuştuk sanırım shici sisteminin kaldırıldığı bölümde. Karasakal'ın Lütfü'yü hala ciddiye almadığını biliyoruz adada bunların yaşanacağını öngörüp gelmez Wano'ya. Sonrası için gitmesi için bir sebepte yok zaten Wano'ya. Almak istediği şey devrimcilerle alakalı gibi geliyor. bana artık hikayeye girme zamanları geldi hatta geçeli yıllar oldu.
 
- Mihawk, Denizciler'den kaçmış


Bu ibareden sonrasını okumadım. Reis orada denizcilerden şiş dürüm yapmadan, denizcilerin içinden geçmeden, hiç bir yere gitmez. Amiral bile olsa kılıcından kurtulamaz. Denizcileri kaçırmış da olabilir. Yeni dünyaya gelmesi kaçınılmaz zaten, Zoro'yla dövüşmesi gerekiyor ama denizcilerin ceddi gelse reisin kolunu yormaz.
 
5 kadim = görünen köy kılavuzları. 2 yonkou düşmüş cidden mi ,dünyanın dengesi mi bozuldu, harbi mi?
Bir de moria'yı anlamadım ben o ne alaka kötü adamdı ama tayfasını da seven delikanlı bir abimizdi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık