Zoro iki bölümde de vardı ama baygındı.2 bölüm yoktum finalleri bitirdik çok şükür.2 bölümde duygulu güzel bölümlerdi.Bi zoroyu göremedik.
Zoro iki bölümde de vardı ama baygındı.2 bölüm yoktum finalleri bitirdik çok şükür.2 bölümde duygulu güzel bölümlerdi.Bi zoroyu göremedik.
Kanlı canlı görmekten bahsediyorum işte.Herkes sefa sürüyor Zoro cefa.Zoro iki bölümde de vardı ama baygındı.
Kral hep kendini başkaları için feda ediyor… Moria arc da Luffy ve tayfa için… şimdi de çatı dövüşünde Luffy-Kid-Law-Killer ve Wano için… adam öyle bir karakter ki… sırf savaşı kaybetmemek için… kendini iki yonko saldırısının önüne attı… irade şov derler buna… hatta bu yeterli olmaz… o yüzden beton yetmez derler…Kanlı canlı görmekten bahsediyorum işte.Herkes sefa sürüyor Zoro cefa.
Beton yetmez vallahi.Sefasını süremeden gelecek arcta şovlarına devam edicektir.Tam bir makine.Kral hep kendini başkaları için feda ediyor… Moria arc da Luffy ve tayfa için… şimdi de çatı dövüşünde Luffy-Kid-Law-Killer ve Wano için… adam öyle bir karakter ki… sırf savaşı kaybetmemek için… kendini iki yonko saldırısının önüne attı… irade şov derler buna… hatta bu yeterli olmaz… o yüzden beton yetmez derler…
Bunu bilmiyordum. Eğer gerçekse yakışmadı @Ölüm Cerrahı . Fanı olduğun karakteri düzgün savunamıyon aşdoepepKral hakisi olmayan uyanış açamıyor dendi. Demek ki Law'ın da mevcut.
King etkisi derler bunaKanlı canlı görmekten bahsediyorum işte.Herkes sefa sürüyor Zoro cefa.
Bilmemen normal, sahte spoilerdı o. Alakası yok kral haki ile.Bunu bilmiyordum. Eğer gerçekse yakışmadı @Ölüm Cerrahı . Fanı olduğun karakteri düzgün savunamıyon aşdoepep
Ufak düzeltmeİlaç etkisi derler buna
Kral hakisi olmayan uyanış açamıyor dendi. Demek ki Law'ın da mevcut.
Sahte spoiler, öyle bir şey yok.Bunu bilmiyordum. Eğer gerçekse yakışmadı @Ölüm Cerrahı . Fanı olduğun karakteri düzgün savunamıyon aşdoepep
İlaç sıfırlıyor kanka. Adam sıfırlanıp savaşa giriyor.Ufak düzeltme