Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1051: Wano Şogunu Kozuki Momonosuke

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 222 58.9%
  • Orta

    Kullanılan: 95 25.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 60 15.9%

  • Kullanılan toplam oy
    377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jinbo reisten sonra tayfaya Yamato gelirse, sırf komedi kasacam diye saçma sapan şeyler çizer.

Bize ciddi karakter lazım. Zaten Ussop ve Çopır yeterince sinir bozuyor...
Aşk olsun be. Usopp herhangi bir özel yeteneği olmadan bu denizlerde etiyle kemiyle mücadele ederek hayatta kalmayı başarmış bir korkak. Bu seri Usopp'suz olmazdı.

Bu arada kınlar yangından mal kaçırır gibi alelacele gidip zafer ilanı yapmışlar. Bu işte bir bit yeniği var. Tamam Luffy kahraman muamelesi görmeyi sevmiyor ama aslan payını kınlar almış gibi gösterilmiş.

Şu Toki olayını ve kehaneti nasıl işleyecek merak ediyorum. Her şeyin önceden planlanmış olma hissiyatı giderek artıyor seride. Aklımda iki leş teori var, umarım gerçekleşmezler;

1- Hasır şapka tayfası zamanda geri gidecek, kayıp yüzyılda olaylara karışacaklar. Shirahoshi'ye söz veren Joyboy meğer gerçekten Luffy imiş denecek.
2- Geçmişteki Joyboy başarısız olduktan sonra her şeyi planlıyor, Raftel'e döneceği tarih için ipucu bırakıyor, poneglyph'lerin dünyaya dağıtılmasını sağlıyor falan. Sonra Bonney'nin meyvesi ile bebeğe dönüştürülüyor, Toki'nin meyvesi ile 800 yıl sonraya gönderiliyor. Dragon bulup Garp'a itekliyor. Olayın aslını Raftel'de öğrenen Roger tayfası Luffy'nin ortaya çıkışı için önemli noktalarda bekliyor (Shanks, Crocus, Rayleigh vs.). Roger da bu ortaya çıkacak kişinin kendi oğlu olabileceğini düşünüp Ace'i peydahlıyor.
Bonus 3- Luffy'nin meyvesi gerçekten lastik meyvesi. Meyveye farklı özellikler katan şey aslında ırkıymış gibi bir şey de çıkabilir. Bu iyice tatsız olabilir.

Bu tür bir hikaye pivotu yaşanacakmış gibi görünüyor. Şu ana kadar çok ciddi şekilde kadercilik teması işlendi ama bir noktadan itibaren bu kadercilik ve kehanet teması, yavaş yavaş plancılık ve zaman yolculuğu temasına dönmeye başladı. Her ne kadar Oda dövüş sahnelerini severek çizmese de hikaye bütünlüğü konusunda bizi üzmeyecektir diye düşünüyorum. Bayağı komplike bir şey okuyacağımızdan eminim
 
  • Like
Tepkiler: Tyr
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık