Keşke böyle bir sahne çizse… ksksksks
Şaka bir yana… Yamato’nun tayfa da en iyi anlaşacağı kişi net Zoro bence… çok iyi ikili olurlar…
Loki? Zoro>Thanos Bu arada gırgır yapılıyor ama Zoro çok iş yaptı Wano'da. ZKK da olsaydı Luffy direkt KK ilan edilmeliydi yani. Wano arc cacık diye Zoro'nun yaptıklarını gözardı mı edek.Bu destek iyi geldi… eyv reyiz… Elbaf da kimin kellesini alacak acaba… şimdiden düşünmem lazım sksmsnsm
Bu daha doğru oldu.Bu Allahın cezası
Bu da Allahın cezası
Bence de çok büyük işler yaptı. Güç olarakta gayet iyi bir yerde şu an bence. Ama işte Wano ile ilişkileri olsun… Ryuma olsun… böyle başkentte Formalite icabı bir kelle alma bekledik ama onu da çok gördü Oda adisi… bak yine sinirlendim…Loki? Zoro>Thanos Bu arada gırgır yapılıyor ama Zoro çok iş yaptı Wano'da. ZKK da olsaydı Luffy direkt KK ilan edilmeliydi yani. Wano arc cacık diye Zoro'nun yaptıklarını gözardı mı edek.
Akainu vs LuffyHerkesten farklı olarak. Ben akainu'nun rakibinin bir denizci olacağını düşünüyorum. Özellikle Coby. Diğer eşleşmeler ise zoro sanji ve yamato olabilir. Ama Luffy artık farklı bir klasman İmu ya falan yürür. Diğer bir ihtimal ise; Seride daha görmediğimiz bir güç kavramı eklemeye karar verdiyse eğer ODA bey, meyveyi de bu yüzden vermiş olabilir.
Yine korkak korkak kaçıp bir yerlere salak salak hareketler yapar, adam da haki yok haki hani temel bilem yokUsopp Elbaf'a saklanıyor bu belli ama yine de haki gelişimi görmek isterdim.