Ben buradayım usta...Kimi sevsek nefret ediyor bu forum. Yamato’dan ne istiyorsunuz yahu.
Ben buradayım usta...Kimi sevsek nefret ediyor bu forum. Yamato’dan ne istiyorsunuz yahu.
Olsun be… Artık bizim tayfamızın kızı… yavaş yavaş düzelir… belki seversin be reyiz…?İtici karakter ya reis. İtici, hain, deli ne ararsan var. Tek takdir ettiğim yönü gücü onu da düşmanı olduğu babasından 20 sene dayak yiyip öğrenmiş
Seri sonu geçer Momonga'yı.Orada büyük ihtimal hayalinin ilk adımları atılacaktır.Yine dediğin gibi korkak hareketler yapar ama biraz gelişme olur bence.
Bu adam hakisini ne zaman kullanacak bir şeyler öğrenecek merak ediyorum
Tokikake biraz fazla ağır gelmez mi usta ? Momonga falan verelim bence.
Bundan sonraki arclarda Oden'ı hatırlatacak hiçbirşey istemiyorlar çünkü.Punk Hazard'dan beri lanetimiz oldu Kozuki Hanedanlığı.Kimi sevsek nefret ediyor bu forum. Yamato’dan ne istiyorsunuz yahu.
Yok reis kusura bakma. One Piece'de 1 Kid'de oldu bu durum ilk gördüğüm an dedim bu değişik kim 2de Yamato da oldu. Aşırı derecede itici bulduğum karakterleri ne olursa olsun sevemiyorum.Olsun be… Artık bizim tayfamızın kızı… yavaş yavaş düzelir… belki seversin be reyiz…?
Saygı duyarım reyiz… Zoro’yu seviyorsun ya… o bana yeter…Yok reis kusura bakma. One Piece'de 1 Kid'de oldu bu durum ilk gördüğüm an dedim bu değişik kim 2de Yamato da oldu. Aşırı derecede itici bulduğum karakterleri ne olursa olsun sevemiyorum.
Yamato ve Kiku Law'a bir görünsünler. İkisinin de problemi hallolur sonra Sanji ile ne yaparsa yapsınlarO değilde… Canımız Yamato’yu… Sanji sapığının hain planlarından korumak lazım… Sanji çakalı… “Demek sen Oden’sin he… o zaman erkeklerle duşa girmen lazım” diyerek… alçakça bir hamle yapabilir… umarım Zoro hadım ederek bunun önüne geçer…
01.06.2022O değilde… Canımız Yamato’yu… Sanji sapığının hain planlarından korumak lazım… Sanji çakalı… “Demek sen Oden’sin he… o zaman erkeklerle duşa girmen lazım” diyerek… alçakça bir hamle yapabilir… umarım Zoro hadım ederek bunun önüne geçer…
Daha Kiku var değil mi…? Sanji oradan bir şok yaşayıp hayata küsebilir… ksksksksYamato ve Kiku Law'a bir görünsünler. İkisinin de problemi hallolur sonra Sanji ile ne yaparsa yapsınlar
Neden not aldınız acaba sayın bezmenler…? Ksksksks01.06.2022