Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1051 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan eskiden tayfadan çıkma muhabbetleri vardı ne güzel yamato gelecekse bari robin, usopp çıksa ya öyle bir takas olmaz mı acep
 
Bu arada Usopp gerçekten büyük hayal kırıklığı oldu… babasına bakıp ne beklentilere girmiştik Halbuki. Gerçi Silah yerine… bitki kullanmasından anlamalıydık… bundan bir halt olmayacağını…:artiz:
 
Loki? Zoro>Thanos Bu arada gırgır yapılıyor ama Zoro çok iş yaptı Wano'da. ZKK da olsaydı Luffy direkt KK ilan edilmeliydi yani. Wano arc cacık diye Zoro'nun yaptıklarını gözardı mı edek.
Bence de çok büyük işler yaptı. Güç olarakta gayet iyi bir yerde şu an bence. Ama işte Wano ile ilişkileri olsun… Ryuma olsun… böyle başkentte Formalite icabı bir kelle alma bekledik ama onu da çok gördü Oda adisi… bak yine sinirlendim…:artiz:
 
Herkesten farklı olarak. Ben akainu'nun rakibinin bir denizci olacağını düşünüyorum. Özellikle Coby. Diğer eşleşmeler ise zoro sanji ve yamato olabilir. Ama Luffy artık farklı bir klasman İmu ya falan yürür. Diğer bir ihtimal ise; Seride daha görmediğimiz bir güç kavramı eklemeye karar verdiyse eğer ODA bey, meyveyi de bu yüzden vermiş olabilir.
Akainu vs Luffy
Kizaru vs Kid
Fujitora vs Law
Ryokugyu vs Sanji
Tokikake vs Zoro
Gion vs Yamamoto
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık