Puhahahah, kılıçlarını fırlatıp karşılasaymış madem.Hiçbir şey olmaz… adam bundan daha büyük saldırı yedi ve ayağa kalkıp dövüşmeye devam etti…
Puhahahah, kılıçlarını fırlatıp karşılasaymış madem.Hiçbir şey olmaz… adam bundan daha büyük saldırı yedi ve ayağa kalkıp dövüşmeye devam etti…
Adam saldırıyı yedi zaten… öyle hayvan bir saldırı çünkü bu. Tüm kemikleri kırıldı… bloklaması yetmedi resmen. Diğerleri de korkak tavuk gibi kaçtı… karşılamaya totoları yemedi. Öyle bir saldırıyı yemesine rağmen… herif kalkıp neler yaptı… her şey ortada. Ama Sen gülmeye devam edebilirsin… laf olsun diye Zoro gömmeyede devam edebilirsin… sonuçta burası özgür bir platform… :dPuhahahah, kılıçlarını fırlatıp karşılasaymış madem.
Ben mesajı anlamadım ya... Kılıçları fırlatıp karşılasaymış ne demek ?Adam saldırıyı yedi zaten… öyle hayvan bir saldırı çünkü bu. Tüm kemikleri kırıldı… bloklaması yetmedi resmen. Diğerleri de korkak tavuk gibi kaçtı… karşılamaya totoları yemedi. Öyle bir saldırıyı yemesine rağmen… herif kalkıp neler yaptı… her şey ortada. Ama Sen gülmeye devam edebilirsin… laf olsun diye Zoro gömmeyede devam edebilirsin… sonuçta burası özgür bir platform… :d
Laf olsun işte Dracule’ciğim… Zoro’nun güç unsuru değil ya kılıçları… o yüzden onları bırakıp saldırması ya da savunması lazım… aslında bir bakıma doğrumskskskskskBen mesajı anlamadım ya... Kılıçları fırlatıp karşılasaymış ne demek ?
Kafaya yemekten bahsediyoruz ya hani, Zoro'nun kılıçları denkleme dâhil değil. Ayrıca evet, "saldırıyı yedi de ölmedi, işte bu kadar dayanıklı bir karakter Zoro" dediğiniz malum meselede Zoro'nun güç unsuru değil herhâlde kılıçları. Saldırıyı direkt yemiş gibi davranıyorsunuz çünkü.Laf olsun işte Dracule’ciğim… Zoro’nun güç unsuru değil ya kılıçları… o yüzden onları bırakıp saldırması ya da savunması lazım… aslında bir bakıma doğrumsksksksksk
Hakkını vermiyor değilim. Kılıcıyla gayet güzel blokladı. Saldırı yiyip de düşmedi demek komik sadece. Bunlara göre o saldırı Kaido'nun düştüğü saldırıdan bile misliyle güçlü, puhahaha. Zoro > Kaido.Zoro'nun o kombine saldırıyı bloklamasının da hakkını vermek lazım ya. Kılıçla blokladı diye ne olmuş iki İmparator saldırısı bu sonuçta.