Katılmaz dedin demedim ki, kızı Sanji'nin altına koyuyorsun resmen. Yineliyorum, Zoro seri sonunda en güçlü ikinci kişi olur tayfada yeniden. Korkmayın.Çok korktum çok. Bak bakalım ne kadar korkmuşum.
Katılmaz dedin demedim ki, kızı Sanji'nin altına koyuyorsun resmen. Yineliyorum, Zoro seri sonunda en güçlü ikinci kişi olur tayfada yeniden. Korkmayın.Çok korktum çok. Bak bakalım ne kadar korkmuşum.
Saçmalıyorsun diyeceğim ayıp olacak. Korksam niye gelsin diyeyim. Aradaki bağlantıyı kurmak zor olmamalı.Katılmaz dedin demedim ki, kızı Sanji'nin altına koyuyorsun resmen. Yineliyorum, Zoro seri sonunda en güçlü ikinci kişi olur tayfada yeniden. Korkmayın.
Ziver Beybey'in dediği gibiZoro itiraz edecek mi dersiniz? Sağkol koltuğu tehlikeye girecek.
Yamato'nun kafaya yediği saldırıyı, Zoro kafasına yese neler olur sen de bir onu düşün. Biri savunma, diğeri saldırı ağırlıklı bir karakter. Salt biri üstünden tartışarak diğerini zayıf gösteremezsin. Ha, Yamato'nun saldırı gücü de az değil, Zoro'ya yakındır gayet. Big Mom'ın saldırısından bilinçli kalkan Ulti'ye tek atan karakter Yamato. Kaido'nun ateşine denk buz püskürten, Kaido'yla denk gürz tokuşturan bir karakter.Saçmalıyorsun diyeceğim ayıp olacak. Korksam niye gelsin diyeyim. Aradaki bağlantıyı kurmak zor olmamalı.
Yamato Kaido tuttu eyvallah. Zoro tüm vücudu paramparça olmuşken Kaido'ya daha çok hasar verdi. Bunun üstüne de aşağıda manyak bir güçlendirme aldı. Sağ kolu 5 dakikalık etti. Amiral koysan sağ kol daha çok tutar amirali. Şu an Zoro Kaido ile karşılaşsa ve tekrar Ashura atsa neler olur bir düşünün.
Hiçbir şey olmaz… adam bundan daha büyük saldırı yedi ve ayağa kalkıp dövüşmeye devam etti…Yamato'nun kafaya yediği saldırıyı, Zoro kafasına yese neler olur sen de bir onu düşün