Ahah çöp dediğin adam kaidoyla savaşıp ortadan ikiye bölünüp ayağa kalkmış birisi.King nerde? Dur ben sana söyleyeyim latexlerinden siyah çöp poşeti olup çöpe atıldıTamam çocuk olmayan bir çöp göstereyim o zaman sana.
Ahah çöp dediğin adam kaidoyla savaşıp ortadan ikiye bölünüp ayağa kalkmış birisi.King nerde? Dur ben sana söyleyeyim latexlerinden siyah çöp poşeti olup çöpe atıldıTamam çocuk olmayan bir çöp göstereyim o zaman sana.
Kaido biliyordur eleman güç olarak zirve, Kaido temaslı vuruyorsa temaslı vurmak daha fazla hasar veriyordur benceDaha önce de bu tekniği çok kullandı dövüşte, çoğunda Kaido'nun şaftı kaydı.
Bilse kullanır, dediğim gibi bu saldırı daha güçlü. Bilmediği bariz.Kaido biliyordur eleman güç olarak zirve, Kaido temaslı vuruyorsa temaslı vurmak daha fazla hasar veriyordur bence
İlki çok efsane ya. Her görüşümde içimin yağları eriyor.Üzülmeyin kuzuum. Luffy sahnesi de atayım al.
Kinemon'da gariban.Hepsi gariban usta kime ne diyeceğimi şaşırdım@II. Invictus Kızgın atmışsın usta. Gariban lobisine yakıştıramadım.
Dayanamaz. Magmadan sıcak tekme.@Montana Zoro'nun vücudu ifrit jambeye dayanabilir mi ?
Arada kaynamasın.
O zaman dayanıklılık olarak Sanji>Zoro.Dayanamaz. Magmadan sıcak tekme.