Abi bi bilmiyor temassız diyorsun bir biliyor diyorsun.Çünkü Kaido gelişmiş silahlanmanın bir üst hali olan içten hasarı bilmiyordur. Luffy bu konuda çoğu karakterden özel. Kral hakisi + fiziksel gücü kullanmak daha iyi oluyor demek ki.
Abi bi bilmiyor temassız diyorsun bir biliyor diyorsun.Çünkü Kaido gelişmiş silahlanmanın bir üst hali olan içten hasarı bilmiyordur. Luffy bu konuda çoğu karakterden özel. Kral hakisi + fiziksel gücü kullanmak daha iyi oluyor demek ki.
Hayır ama kaçınabilir.Sanji gen uyanışı yaptı zoronun kral hakili bir saldırısına dayanabilirmi
Kaçarak dövüş kazanılmaz coni.Hayır ama kaçınabilir.
En zoro heytırı bile onda h.haki çıkacağını biliyordu söylüyordu. Lakin 2yıl sonra ima ibare gördük mü ? Hayır. Luffy k.haki yi hem vs de hem vs dışında kullandı gösterdi. Dövüş içi güçlenme normal olanı geliştirdi. Zoro da olmayan çıktı. Biz dönüşte zoro dan şov beklerken hiç bir şey göstermedi. Enma yı kontrol etmeyi bırakınca şakkk h.haki salıyor karakter ne alaka ? Ayrıca rey-san göstermedi değil kendi yaptığı bildiği tekniği neden göstermesin ? Müzayede salonunda yaptığı oydu. Mangaka o tekniği wano için saklamış hepsi bu. Luffy yi onunla güçlendirdi, law+kid e uyanış verdi zoro h.haki uyandırdı şanşi olmayan genleri uyandırdı. Rey-san yazmanız alakaya maydanoz eklemek hemide limon sulu...Zoro karşıtı yorumlardan çıkarılan sonuç:
Katakuri Luffy'e gelecek gören gözlem hakisi kastırdı. Luffy'nin çektiği sıkıntı, Katakuri'nin iradesine üstünlük sağlaması önemli değil çünkü aynı Zoro için söylediği gibi önemli olan sonuç, Katakuri=beleş gözlem haki power up'ı.
Mihawk'ın yapamadığını Emma yapmış.
Luffy'nin alamadığı power uplar= Rayleigh hiçbir şey öğretemiyor, beceriksiz veya Luffy yaşayan en iyi haki ustalarından öğrenemeyecek kalitede bir karakter.
Temassız bilmiyor demiyorum. Temassızın da bir üst hali var yani içten hasar veren onu bilmiyor olabilir diyorum. Şunu. Bu yokken de kral hakiyle vurmak daha çok işine geliyordur diyorum.Abi bi bilmiyor temassız diyorsun bir biliyor diyorsun.
Biz hakiyi kullandıran Enma dedik. Bir şey söyleyeceim Enma peki nasıl katalizör oldu? Görevi neydi?
En basit şeklinde anlattım gerisi size kalmışKılıç sihirli işte değişik bir şey öyle katalizör oldu bitti deyip geçiştirilecek birşey değil.
Demek ki dayanabilir.Hayır ama kaçınabilir.
Reis bana, baloncuk + kral hakili atak gösterseniz tamam diyeceğim. Çarpışma harici. Bak hem Big Mom'da hem Luffy'de temassız kral hakili saldırıda baloncuk oluyor.@Montana Vazgeç bu sevdadan kafayı yersin
Bu teknik ötekinden güçsüzdür belki deReis bana, baloncuk + kral hakili atak gösterseniz tamam diyeceğim. Çarpışma harici. Bak hem Big Mom'da hem Luffy'de temassız kral hakili saldırıda baloncuk oluyor.
Kaido ise düz yıldırım ile bam diye koyuyor böyle bir sahnesi yok. Bu tekniği bilmediği net benim açımdan.