Luffy bu teknikle Kaido'yu magmaya ışınladı.Bu teknik ötekinden güçsüzdür belki de
Luffy bu teknikle Kaido'yu magmaya ışınladı.Bu teknik ötekinden güçsüzdür belki de
tek atarak...Luffy bu teknikle Kaido'yu magmaya ışınladı.
Luffy'nin bunu yapma sebebi farklıydı daha fazla vuracak diye değil eli yanmasın diye.Luffy bu teknikle Kaido'yu magmaya ışınladı.
En kral karakterler hükümet köpeği olmaz.Kaido bile adamlara hükümet köpeği diyor.Hani lordlar olsa yada başka karakterler neyse ana karakterin sülalesinden ve en yakın çevresinden bahsediyoruz.Özgürlükçü dürüst vs tüm özelliklerin toplandığı.Kaido bile o lafı ediyor yani düşün.Garp bu serideki en kral karakterlerden bir tanesidir. Ona negatif bir şey söylemeden önce ben bunu yaparsam eğer bana ne yaparlar diye düşünmeniz gerekiyor.
Tamam çocuk olmayan bir çöp göstereyim o zaman sana.Ufacık çocuk gösterip king ile kıyas yapıyorsun
Allah kimseyi sizin elinize düşürmesin
Daha önce de bu tekniği çok kullandı dövüşte, çoğunda Kaido'nun şaftı kaydı.Luffy'nin bunu yapma sebebi farklıydı daha fazla vuracak diye değil eli yanmasın diye.
Bu tartışma nereye gidecek diye yarım saattir bekliyordum. Big Mom lafını duyunca tamam dedim.Reis bana, baloncuk + kral hakili atak gösterseniz tamam diyeceğim. Çarpışma harici. Bak hem Big Mom'da hem Luffy'de temassız kral hakili saldırıda baloncuk oluyor.
Kaido ise düz yıldırım ile bam diye koyuyor böyle bir sahnesi yok. Bu tekniği bilmediği net benim açımdan.
Üzülmeyin kuzuum. Luffy sahnesi de atayım al.Bu tartışma nereye gidecek diye yarım saattir bekliyordum. Big Mom lafını duyunca tamam dedim.
Ark sonu Kaido en güçlüsü değilmiş, daha Big Mom gibi haki kullanamıyor falan diye Kid översin sen.Büyük oyunu görmek lazım.