OPde bir insanın başına gelebilecek en kötü şeyŞerefiyle dalga geçiyor desek daha oturaklı olmaz mı <3
Roger ve Garp'ın arasında kalmak.
OPde bir insanın başına gelebilecek en kötü şeyŞerefiyle dalga geçiyor desek daha oturaklı olmaz mı <3
Nasıl bi kaderi varsa artık patates olacağı günü beklemiş adam. Bir anda yok edildi.OPde bir insanın başına gelebilecek en kötü şey
Roger ve Garp'ın arasında kalmak.
Yok Xebec zirvenin zirvesi çıkar diye düşünüyorum.O yüzden.Bir triplere girme durumu yok. Hiyori müziği çaldığında çekiyor çünkü Zoro'nun etkisinden kurtuluyor daha sonra üç beş kere daha çekti hepsinde müzik mü çalıyordu ? Hayır çalmıyordu.
Geçse ne olur ya, Law ve Kid kendilerinden 10 kat güçlü karakteri yendiler sırf 2v1 atıyorlar diye gelmiş 2v1 Garp'a yazar mı diyorsun.
Law+Kid vs Bigmom
King+Queen vs Marco
2v1 attığı anda Garp'ın gömülür, bir daha da oradan çıkamaz
Kimse farkında değil ama @Montana'nın açtığı haftalık bölüm öngürülerinde birinciydin kendini banlatıp gidinceye kadarKazandığım savaş yok wano'da En iyisi olacak.
2v1 olduğu anda @Montana bile Garp'a gömerYok Xebec zirvenin zirvesi çıkar diye düşünüyorum.O yüzden.
Garp'a gömecek kişiler belli her türlü gömüyor onlar zaten
Zoru severim. Forumun Momo nefretine güveniyorum ben. Olur da King Momo'yu geçemezse kafayı yerim burada.@King en karizma ya da yakışıklı anketi projeni rafa kaldır hacım, bu Momoyla baş edemezsin.
Kaidonun teorisi iyi ama pratiği zayıf. Baksana Uyanışın ne olduğunu biliyor ama kullanamıyor.Bu arada Kaido temassız vurmayı bilmiyor olabilir.
Garp o şekilde telef olmuşken mi
Uyanış kullanmış olabilir, normal hibrit formundan farklı bir formu daha var. Arası sıra onu açıp vuruyor dövüş aralarında.Kaidonun teorisi iyi ama pratiği zayıf. Baksana Uyanışın ne olduğunu biliyor ama kullanamıyor.