Teleflik bir durum yok zaten.Adamı nasıl dövdülerse tarihten silinip gitmiş herkes unutmuş.Bu telef olmuş hali ise olmamış halini düşünemedim...
Teleflik bir durum yok zaten.Adamı nasıl dövdülerse tarihten silinip gitmiş herkes unutmuş.Bu telef olmuş hali ise olmamış halini düşünemedim...
Keko nun başına güneş geçmiş...Teleflik bir durum yok zaten.Adamı nasıl dövdülerse tarihten silinip gitmiş herkes unutmuş.
''Getirin oradan WB'yi korsancılık oynamak neymiş göstereyim'' der gibi durmuyor mu <3Bu telef olmuş hali ise olmamış halini düşünemedim...
Adamın yakadan falan çekiştirmişler kız kavgası gibi, gömlek yırtılmış.Bu telef olmuş hali ise olmamış halini düşünemedim...
Nickimi Lord Momonosuke yapacağıma Katakuri yaparım daha iyi. O kadar da düşmedik.Momo>King Keşke erken seçmeseydin tarafını şimdi nickin Lord Momonosuke olabilirdi sonuçta ikiside arcın çöpüydü en azından momo gelişime açık bir shogun @King
2v1 mi atıyor yine''Getirin oradan WB'yi korsancılık oynamak neymiş göstereyim'' der gibi durmuyor mu <3
''Getirin oradan WB'yi korsancılık oynamak neymiş göstereyim'' der gibi durmuyor mu <3
Bu telef olmuş hali ise olmamış halini düşünemedim...