Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1051 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben çocuk gibi sen şunu söyledin ben bunu söyledim muhabbeti yapamam, ona zamanım yok. Herkes biliyor zaten neyin ne olduğunu :D

Benim takıldığım nokta seri Luffy yüzünden rezil oldu diyorsun. Bu adam nerdeyse 25 senedir aynı şekilde işliyor seriyi. Her arc Luffy'i komik duruma düşürüyor, yeniliyor, eziliyor sonrasında power up veya iman gücüyle yeniyor. 25 senedir değişmeyen şey bu. Wano arc'ta da aynısı oluyor. Sen neye dayanarak bunu söylüyorsun? Geçmişte yaşadığımız şeylerden farklı olarak bu Arc'ta ne olmadı? veya ne oldu?

Zoro'nun Arc'ı olacağını beklediniz, düşündünüz ve hayal ettiniz hepsi hüsran oldu. Tayfa türlü türlü savaşlara girerken Zoro nehirde acılı yemek yiyip basur olmakla meşguldü.

Zoro şöyle yapacak, böyle yapacak dediniz 1 saniye 2 yonkonun saldırısını blokladı, iksirle, kendinden bi haber kral hakiyi zart diye öğrenerek King'i yendi.

Luffy'nin meyve değişti diye ortalığı velveleye verip seri rezil oldu diyen insansın Zoro'nun bir anda Kral haki açıp bunu kullanmasına muazzam bir gözle bakıyorsan eğer rezilliğe maşa çalışıyorsun demektir. Vel hasıl kardeşim bu adam ben ne dersem o olacak diyor ve oluyor. İyi veya kötü fark etmez bir şekilde okuyoruz.
Zoro kılıcı ne ya, kılıç adamı öldürüyordu dövüşte hala gelip ne sallıyorsun burada :oleyo2:
 
Çok sıkıştırmayın redi acısı büyük zaten yav he he demeye başladı :ehe:
Zoro dediğin adam Kaptanının Korsan Kral olabilmesi için hayatını ortaya koymuş en büyük rakibine bu yolda boyun eğerek şerefini yüceltmiş bir adam. Zoro bile kendinden vazgeçmişken bu kadar çok beklentiye girilmesi değişik bir durum :D

Edit: Hadi beklentiye girilir anlarım da, beklenti olmayınca da bunun sorumlusu Luffy çünkü tüm övgüyü onu bunu Luffy topluyor demek saçma :D Amannnn klasik işte hacı
 
Bu serinin en büyük fan servisi Luffy’nin kendisidir. Sırf bu yüzden de seri bok olmuştur zaten. Ayrıca bu arc özelinde Zoro dan bekletilerimiz gayet doğal ve yerinde beklentilerdi… kaldı ki çoğu da gerçekleşti. Eğer diğerleri de olsaydı… seriye biraz farklılık gelmiş olacaktı. Ve yine ayrıca ZKK muhabbeti bizim totomuzdan uydurulan bir şey değil… Oda denilen karaktersizin… bir sürü gönderme yaparak ortaya çıkardığı sonra bir sebepten(ne bilmiyorum) açık açık döneklik yaptığı bir olaydır. Ve biz en azından neysek oyuz… Karakterimizden beklediğimiz şeylerin arkasında duruyoruz… olmayınca da güzelce açıklayıp patladık diyoruz. En azından Nika ortaya çıkınca… yalandan 1 ay gidip sonra “ben de sevmedim yav… hatta o yüzden kendimi banlattım” deyip… üç-beş gün sonra “Luffy nasıl tek attı ama Zoro fanları hasetinden çatlıyor” manasında konuşmuyoruz Alpa’cığım… :d
Nika olayını hala sevmedim ki. O ara eleştirdiğim şeyleri son bölümde görmedik. Benim canımı sıkan anlamsızca sırıtıp gevşek gevşek takılmasıydı. OP'un neredeyse her savaşında olan final savaşındaki Luffy cidiyetinden eser yoktu. Ayrıca diğer kızdığım nokta Toon Force olayıydı. Ben 1 aylık bandan sonra geldiğim bölümlerin hiçbirinde ne Toon Force vardı ne de absürt absürt sırıtan gevşek hareketler gösteren Luffy vardı.

Ayrıca Luffy'nin teki için de ben Zoro'nun King'e yenmesinden tut, Luffy'nin Kaido tarafından öldürüldüğü bölümde söylenen tek laflarına kadar o sıra söylenenlerin karşılığı olarak savunuyorum. Luffy Kaido'dan 20-30'dan fazal atak yemişti. Sonda CP0 elemanı tutup onun sayesinde Kaido'nun saldırıyı indirmesinde bile Luffy tek yedi Goy Goyu yapılıyordu. Luffy'nin atakları gıdıklamıyormuş muhabbeti yapılıyordu. Son atağı vursa da gıdıklardı deniliyordu.

Haliyle G4 üstüne Ryu Haki yetmedi, Kral haki basan adam bile hala gıdıklıyorken, zarar verdi diye Kınlar'dan bahsedilen, Zoro'dan bahsedilen adam için neye dayanarak ağır hasar aldı deniliyor? Luffy tekini atmıştır. Bu savı siz güçlendirdiniz çünkü. İşine gelmediği yerde Luffy gıdıklayamadı. İşine geldiği yerde Kınlar hasar açtı Zoro hasar açtı.
 
Yanıldığımız konuyu söyle.

Arc sonu ile ilgili söylediğim 6 şeyden 5'i olmuş zaten ne yanılmasından bahsediyorsun sen :oleyo2: Lütfüden fazla iş yapacak değil efsanevi bir samuray olarak ayrılacak buradan diyordum. Bunu illa Kaido'yu kesmesi olarak da söylemedim @Roronoa Zoro ile konuşmuşuzdur bunu.

Yanılma payı olarak da hesabını tutabiliriz kimin fazla yanıldığını görürüz :ehe:
:hhh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık