Öldürdüğünü bilmiyor.Hani Luffy hiç bir kişi öldükten sonra arkasından gülünmeyi hak etmez diyordu. Kaido'yu ölüme postaladı pişmiş kelle gibi sırıtıyor. Millet kahkahayı patlatıyor?
Öldürdüğünü bilmiyor.Hani Luffy hiç bir kişi öldükten sonra arkasından gülünmeyi hak etmez diyordu. Kaido'yu ölüme postaladı pişmiş kelle gibi sırıtıyor. Millet kahkahayı patlatıyor?
Tüh yav eline ayarı kaçırmışız mı diyecek öğrenince?Öldürdüğünü bilmiyor.
Oha lan ben sen diyene kadar Dof ne alaka diyordum.Doflamingo zannettim yemin ediyorum. Özledik reyisi.
Daha Big Mom'ın elbiseleri bile yanmamış abi Oda o kötülüğü yapmak istemiyor herhalde. Yada magmayı fazla abarttık kumaşı bile eritemiyor?Ölmezse daha kötü... Saçları ve sakalları erimiş bir Kaido çok komik olurdu :d
Şöyle bir şey var BM ve Kaido magmada yok olurken OPde görülmemiş bir ziyafet çekecek reis.Tüh yav eline ayarı kaçırmışız mı diyecek öğrenince?
Bayılmış haldeyken bile magmayla ölmezse tek çare kalıyor. Kaido’nun derisine dövme yapan adamı bulmak lazım.Ölmezse daha kötü... Saçları ve sakalları erimiş bir Kaido çok komik olurdu :d
Okuyucu gözünde kadını düşürmediği hal kalmadı. Bari buradan sağlasın o da kendine bir şeyler.Daha Big Mom'ın elbiseleri bile yanmamış abi Oda o kötülüğü yapmak istemiyor herhalde. Yada magmayı fazla abarttık kumaşı bile eritemiyor?
Ace ve WB'ye büyük eksi yazdı giyisilerin erimemesi.Okuyucu gözünde kadını düşürmediği hal kalmadı. Bari buradan sağlasın o da kendine bir şeyler.
Kaido erimeye başlamış ya(ne de olsa itibari sona kadar şanını almış yürümüş senin için foruma karşı daha etkili olur) sen oradan yürü, çıkart payını.
Big Mom: Wano'nun kaplıcası da bir başka oluyormuş.Daha Big Mom'ın elbiseleri bile yanmamış abi Oda o kötülüğü yapmak istemiyor herhalde. Yada magmayı fazla abarttık kumaşı bile eritemiyor?
Tek çare kalıyor, o da Zkk demenden kormuştumBayılmış haldeyken bile magmayla ölmezse tek çare kalıyor. Kaido’nun derisine dövme yapan adamı bulmak lazım.