Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1050 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BM baya ölü gibide kaido çıkacak gibi duruyor yav. Kesinlik yok aslında. Nika ya kadar tatmin ediyordu hem luffy hem kaido nun gücü. Sonrası baya bozdu zaten.
 
Kaido ada büyüklüğünde yumruk ile düşmeyecekse neyle düşecekti? Lütfen yazar mısınız? Luffy Kaido'yu nasıl yenecekti? Katana mı kullansın? Ok mu yay mı? Luffy kafasını mı kessin? Kazığa mı oturtsun? Adamın gücü yumruk atmak :D Gerçekten bazen ne düşündüğünüzü anlayamıyorum. Sanki yemek programında ki teyzeler gibi sadece kötülemeye odaklı gibisiniz. Bence ada büyüklüğünde ki yumruk harikaydı. Hem Luffy'nin ulaştığı gücü göstermesi hem de Kaido'nun yenilme sebebi olarak gayet tatmin ediciydi. Burada Oda yalakalığı yapmıyorum. Şimdi bir kaç kişi Oda ne yapsa tapınan kişi bunlar diyecek. Alakası yok.
Bir dahakine de ülke büyüklüğünde yumruk atar. Daha etkileyici olur. Final dövüşünde de gezegen büyüklüğünde atarsa offf var ya çok epik olur.
 
Aynen önceden düşmüş yatıyo yarım saattir bir şey olmamış. Kaido yeni düştü ama sol kolu direkt erimeye başlamış.
Hem Law hem Mom için iyi haber bana. Annemizi de severdik. 🤧 Ama üzgünüm Law varsa sevgimi de ezer geçer annecim. Rahat uyu. :rolleyes:

@yuemsa @artyomdh yazdı yazdı bölüm baştan beri Law'a yazmış. :a:

@Ölüm Cerrahı Dayanıklılık olarak Big Mom > Kaido diyebilir miyiz ?
Buna kimsenin itirazı olamaz. Görünen ortada. :cool:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık