Üçüncü sınıf brezilya dizisi veya 90lı yılların seks filmi kapağı gibi.
Hoşuma giden tek şey sol tarafta bulunan gözlerin yerlerinden fırlaması. One Piece'i okurken oha bu kadar da olmaz der demez gördüklerimi çok iyi yansıtmış çizer.
Bir dahakine de ülke büyüklüğünde yumruk atar. Daha etkileyici olur. Final dövüşünde de gezegen büyüklüğünde atarsa offf var ya çok epik olur.Kaido ada büyüklüğünde yumruk ile düşmeyecekse neyle düşecekti? Lütfen yazar mısınız? Luffy Kaido'yu nasıl yenecekti? Katana mı kullansın? Ok mu yay mı? Luffy kafasını mı kessin? Kazığa mı oturtsun? Adamın gücü yumruk atmak Gerçekten bazen ne düşündüğünüzü anlayamıyorum. Sanki yemek programında ki teyzeler gibi sadece kötülemeye odaklı gibisiniz. Bence ada büyüklüğünde ki yumruk harikaydı. Hem Luffy'nin ulaştığı gücü göstermesi hem de Kaido'nun yenilme sebebi olarak gayet tatmin ediciydi. Burada Oda yalakalığı yapmıyorum. Şimdi bir kaç kişi Oda ne yapsa tapınan kişi bunlar diyecek. Alakası yok.
Şaka maka Big Mom teke gitmedi ha 10 tane uyanış saldırısı yedi finali bomba ile yaptı bir de lav çıktı. Kadın ölümsüzlük yazmış nerede Big Mom nerede teke giden Kaido usta?@Ölüm Cerrahı Dayanıklılık olarak Big Mom > Kaido diyebilir miyiz ?
İ harfi yerinde olan Luffy sembolü Nika sembolü ile değişmiş. Yeni ana karaktere selam çakılmış.
Hem Law hem Mom için iyi haber bana. Annemizi de severdik. Ama üzgünüm Law varsa sevgimi de ezer geçer annecim. Rahat uyu.Aynen önceden düşmüş yatıyo yarım saattir bir şey olmamış. Kaido yeni düştü ama sol kolu direkt erimeye başlamış.
Buna kimsenin itirazı olamaz. Görünen ortada.@Ölüm Cerrahı Dayanıklılık olarak Big Mom > Kaido diyebilir miyiz ?
Doflamingo zannettim yemin ediyorum. Özledik reyisi.
Ölmezse daha kötü... Saçları ve sakalları erimiş bir Kaido çok komik olurdu :dTeke gitti bir de lavda ölürse vay haline.