Yav he.Ryuma'nın yaptığı çok daha büyük bir mesele, adam bütün dünya ile kapışmış. Öyle bir tokatlamış ki kimse adım atmak dahi atmak istememiş yıllarca(belki yüzyıllarca)
Yav he.Ryuma'nın yaptığı çok daha büyük bir mesele, adam bütün dünya ile kapışmış. Öyle bir tokatlamış ki kimse adım atmak dahi atmak istememiş yıllarca(belki yüzyıllarca)
Kesinlikle katılıyorum.Kaido dövüşünün tatmin etmemesinin sebebi, Kaido’nun aldığı darbelerin yetersiz olması ve etkisinin iyi yansıtılamamış olması.
Kaido seviyesindeki bir adamın kan revan içinde kalmadan, delik deşik olmadan, kellesi uçmadan yenilmemesi gerekiyordu. Yumrukla yenilecekse bile yediği yumruklardan sonra kemiklerinin kırıldığını, iç organlarının tahrip olduğunu görmeliydik. Wb’nin yenilmesi için ölmesi gerekti, başka türlü yıkılmıyordu adam. Wb’nin ayakta öldüğü, vücudundaki hasarı gördüğümüz panel komple Kaido dövüşüne tek atar.
Kaido balonu patladı.
En güjlü 2. korsan olarak seriyi bitirecekZaten güj dengesini gözetseydin Zorocu olurdun malum en güjlü Zoro
Hem mecazi hem gerçek mana da kaynadı.bigmom ın arada kaynamış olması akıl alır gibi değil. neyse bitsin bi an önce.
O kadar dedik bu adam hasar almıyorsa günün sonunda tek yiyecek diye. Dinlemediler.
Aldığı ilk hasar ile yenildi.Demek ki çok güçlü değilmiş...O kadar dedik bu adam hasar almıyorsa günün sonunda tek yiyecek diye. Dinlemediler.