Babasını öldürdüler gülüyor hain evlat.Aynısı! Biri şu kızı tayfadan uzak tutsun.
Babasını öldürdüler gülüyor hain evlat.Aynısı! Biri şu kızı tayfadan uzak tutsun.
1000 tane manga ve tüm çizgi roman serilerini okudum one piece güzelleşmek yerine batırılıyor maalesef.Koskoca Kaidou hiçbir ihtişamı ya da gaza getirici tarafı olmadan yenildi. Oda'nın acilen bir şeyleri büyük çizerek epik sahne yapılmadığını yeniden hatırlaması lazım. Önceden bunu nasıl becerdiğine bakalım.
Doflamingo'nun yenilgisi.
Lucci'nin yenilgisi.
Enel'in yenilgisi.
Crocodile'ın yenilgisi.
Hatta Krieg'in yenilgisi.
O kadar görmeye karşılık yeterince işlenmedi bence. Bi Doff gibi, Kata gibi işlemedi bile. Bir imparator inecekse çok çok daha detaylı olmalıydı. Kaido'nun geçmişi geçiştirildi. Gücüyle alakalı ise şahsen ben hala çok şey bilmiyorum. Çok fazla ve değişik güç gösterdi ama bu güçler nereden geliyor, nasıl oluyor falan filan birçok şey hala belirli değil. Kısaca dövüşün sonu bildiğimiz gibi olmadı. Seri ile alakalı spoiler vermeyeyim diye Kaido'yu ve Wano'daki birçok karakteri serinin yüzeysel karakterleri haline getirdi.Kaido'yu son iki yılda bir çok insan ailesinden daha fazla görmüştür. Bu adamın da gücü hakkında adam akıllı bir bilgimiz yoksa hep beraber el ele tutuşup baraja atlayalım gençler.
Takip etme kardeşim. Silah zoruyla mı okutuyorlar. Hay Allaam ya.hiçbir şey çizmemiş ki adam gerçekten ne buluyorsunuz konuşacak geçen modda yazmış haklı yani bir şey diyemezsin. Hiçbir şey yok. Ne Adam akıllı bir senaryo ne anatomi bilgisi yok yani beceriksizin serisi. Bir bölüm çiziyor bölümde hiçbir şey yok aslında.
Altın Ahududu ödülü.Magma detayı güzel olmuş. Sadece tek saldırı ile öldürmemiş oldu Yonkouları. Big Mom darbeyi aldı. Üstüne tüm adadaki mühimmat patladı birde Magmaya girdi. Artık ölsün bi zahmet.
Kaido da artık sınırındaydı o ateş ejderhası belkide uyanışıydı. Bu yüzden bilincini kaybettikten sonra Zoan meyve devre dışı kalıyor ve Magma ne kadar sağlam olursa olsun eritir bi yerden sonra.
3 Yonkoununda sonunu Magma getirdi. Güzel bir ayrıntıydı bence. Akainuyu da hafife almayın demeye getiriyor burda Oda. Luffy eğer KK olacaksa 3 yonkouyu bitiren ortak şeyi Magmayı geçmesi gerekiyor mesajı aldım ben burdan. Suan Yonkou seviyesinde ve Akaiunuyu(magmayı) yendiğinde KK seviyesine ulaşacak demektir.
Sabahlara kadar Akainu'ya yazdı. Kasideler, destanlar yazdı.Magma detayı güzel olmuş. Sadece tek saldırı ile öldürmemiş oldu Yonkouları. Big Mom darbeyi aldı. Üstüne tüm adadaki mühimmat patladı birde Magmaya girdi. Artık ölsün bi zahmet.
Kaido da artık sınırındaydı o ateş ejderhası belkide uyanışıydı. Bu yüzden bilincini kaybettikten sonra Zoan meyve devre dışı kalıyor ve Magma ne kadar sağlam olursa olsun eritir bi yerden sonra.
3 Yonkoununda sonunu Magma getirdi. Güzel bir ayrıntıydı bence. Akainuyu da hafife almayın demeye getiriyor burda Oda. Luffy eğer KK olacaksa 3 yonkouyu bitiren ortak şeyi Magmayı geçmesi gerekiyor mesajı aldım ben burdan. Suan Yonkou seviyesinde ve Akaiunuyu(magmayı) yendiğinde KK seviyesine ulaşacak demektir.
Kaido, ayilip gelirse Luffy'nin tek atmasinin bir önemi kalmıyor.Vallahi ne yalan söyleyeyim harbi sanki kalkacaklar. Yine de Luffy tekini atmış, Kaido ayılıp gelecek.