Zoro uyanmıyormuş. Uyanmaz tabii. Ben de olsam uyanmam. Herkesi düşerken fıstık gibi hatunlar tutuyor, ilgileniyor; Zoro'yu, Franky tutuyor. Bırak kadını, insan bile değil tam olarak. Uyanmaz tabii.
One Piece'de ırkçılığa cinsiyetçiliğe hayır!
Zoro uyanmıyormuş. Uyanmaz tabii. Ben de olsam uyanmam. Herkesi düşerken fıstık gibi hatunlar tutuyor, ilgileniyor; Zoro'yu, Franky tutuyor. Bırak kadını, insan bile değil tam olarak. Uyanmaz tabii.
Tercihlere de mi hayır kardeşim.One Piece'de ırkçılığa cinsiyetçiliğe hayır!
Tercihlere de mi hayır kardeşim.
Momodur. Ejderha formundan çıkıyor sankiHiyori'nin arkasında altı tane gölge var. Raizo,Denjiro, Kappa, Neko, İnu...
Altıncıyı çıkaramadım. Üç tane kızıl kın eksik. Kin, Kiku, Ashura Doji ve İzo yaralıydılar.
Altıncı kişi İzo mu ?
İzo o. Kin ve Kiku beraberdi zaten. Ashura'yı ne için saklıyor merak ediyorum.Hiyori'nin arkasında altı tane gölge var. Raizo,Denjiro, Kappa, Neko, İnu...
Altıncıyı çıkaramadım. Üç tane kızıl kın eksik. Kin, Kiku, Ashura Doji ve İzo yaralıydılar.
Altıncı kişi İzo mu ?
Bu şekilde biterse herifin ölüşünü bile kimse görememiş olacak. Pek etkileyici bir final değil yani. Kaido ve Big Mom'ın cesetleri volkan patlamasıyla havaya uçsa fena olurdu.Oden kaynar kazanda öldü. Kaido'da kaynar lavda ölebilir. Benzer son diye. Yenilmesi tatmin etmeyebilir ama bu şekilde ölmesinde problem yok aslinda.
Evet, o duman o yüzdenmişMomodur. Ejderha formundan çıkıyor sanki
O gölge yeni şoguna aitmiş.. Kozuki Momonosuke'yeİzo o. Kin ve Kiku beraberdi zaten. Ashura'yı ne için saklıyor merak ediyorum.