Zoro uyanmıyormuş. Uyanmaz tabii. Ben de olsam uyanmam. Herkesi düşerken fıstık gibi hatunlar tutuyor, ilgileniyor; Zoro'yu, Franky tutuyor. Bırak kadını, insan bile değil tam olarak. Uyanmaz tabii.
Hiyori de herkese sarılıyor maşallah ulan insan bi Bushido neredeydi der... Şöhret için hemen şehre indiZoro uyanmıyormuş. Uyanmaz tabii. Ben de olsam uyanmam. Herkesi düşerken fıstık gibi hatunlar tutuyor, ilgileniyor; Zoro'yu, Franky tutuyor. Bırak kadını, insan bile değil tam olarak. Uyanmaz tabii.
Sanki Denjiro'yu hiç görmedi. Uyurken yanına yatmak kolay, hasta gününde, zor gününde ilgilenmek asıl olay Hiyori Hanııım!Hiyori de herkese sarılıyor maşallah ulan insan bi Bushido neredeydi der... Şöhret için hemen şehre indi
Denjiro herkes mi beHiyori de herkese sarılıyor maşallah ulan insan bi Bushido neredeydi der... Şöhret için hemen şehre indi
Kaç tane 3 kılıç taşıyıp Emma kullanan adam görmüş bı de bunu düşünsün. Kadınların zevkleri anlaşılmıyor valla evden eve atlayan adama sarılıyorSanki Denjiro'yu hiç görmedi. Uyurken yanına yatmak kolay, hasta gününde, zor gününde ilgilenmek asıl olay Hiyori Hanııım!
Onun bunun evine gece gece giriyor olum dikkat etmek lazımDenjiro herkes mi be
Kaidoya da kazandı dedi, güncelleme geldi, bir güncelleme daha gelir nolcak.Luffy'nin kazandığı söylenmiş, bu saatten sonra kalksa bile yarı ölü olur.
4. Phonegrif muhtemelen elbaf'ta. Gerçi daha kaido'nunkini göremedik.Neyse hikayenin saçma Hasır Şapkalar bölümü bitti sayılır, şimdi Hükümet, dış dünya, 4. Kızıl Yazıtın yeri vs muhabbetlerine girer de bir nefes aldırır diye umuyorum.
Ana karakter olmanın farkı. Kaido yarı ölü olarak bile olsa lav banyosundan kurtulsa şekil olurdu, bu şekilde ölümü tatmin etmez.Kaidoya da kazandı dedi, güncelleme geldi, bir güncelleme daha gelir nolcak.
Oden kaynar kazanda öldü. Kaido'da kaynar lavda ölebilir. Benzer son diye. Yenilmesi tatmin etmeyebilir ama bu şekilde ölmesinde problem yok aslinda.Ana karakter olmanın farkı. Kaido yarı ölü olarak bile olsa lav banyosundan kurtulsa şekil olurdu, bu şekilde ölümü tatmin etmez.