Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1050 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinmiş Üye

Zoro uyanmıyormuş. Uyanmaz tabii. Ben de olsam uyanmam. Herkesi düşerken fıstık gibi hatunlar tutuyor, ilgileniyor; Zoro'yu, Franky tutuyor. Bırak kadını, insan bile değil tam olarak. Uyanmaz tabii.
Hiyori de herkese sarılıyor maşallah ulan insan bi Bushido neredeydi der... Şöhret için hemen şehre indi :ühü::ühü:
 

Silinmiş Üye

Sanki Denjiro'yu hiç görmedi. Uyurken yanına yatmak kolay, hasta gününde, zor gününde ilgilenmek asıl olay Hiyori Hanııım! :artiz:
Kaç tane 3 kılıç taşıyıp Emma kullanan adam görmüş bı de bunu düşünsün. Kadınların zevkleri anlaşılmıyor valla evden eve atlayan adama sarılıyor :(

Denjiro herkes mi be :hıh:
Onun bunun evine gece gece giriyor olum dikkat etmek lazım :gamyon:
 
Neyse hikayenin saçma Hasır Şapkalar bölümü bitti sayılır, şimdi Hükümet, dış dünya, 4. Kızıl Yazıtın yeri vs muhabbetlerine girer de bir nefes aldırır diye umuyorum.
4. Phonegrif muhtemelen elbaf'ta. Gerçi daha kaido'nunkini göremedik.

Olaylarin hızlı ilerler böyle giderse bu iyi. Haftaya momo gözükür, durumlar anlasilir. Belkide erken baslar kutlamalar. Kaido'larin durumu net degil yenildiler ama öldümü bilmiyoruz. Vücutlari ne olursa olsun saglam belki kurtulurlar ama bu şekilde gidiciler gibi. luffy cidden saglam vurmus.

Önceden tahliye falan olur diyordum kaidolari kim götürcek diye ama durum degisebilir. Kaido ve big mom bu sekilde ölebilir lav sonuçta, ne kadar güçlü olursa olsun. Queen ve kingde ne oldugu belli degil ama belkide denize düstüler. Jack ve peros'u da halledebilirler. Binlerce adamlarinida suya atmak kolay. Hükümet ve denizcilere gerek kalmadan da bu olay bitebilir gibi genel bi temizlik. Zaten onigashima da patlama falan olursa oradakiler tümden gidici komple temizlenir. Geri kalan kaido adamlari belki momo'ya hizmet eder falan. Olmadı indirmek kolay. Bakalım ne olucak. Bir tek big mom veletleri kaldı onlarda sanji ayaklandi zaten, yamato ve marco da var birsey yapamazlar. Big mom ölürse onlarda yolcu. Artık katakuri korsanlari denir heralde.

Bu arada dış dünyada fırsat diyip BB'de wci ya gidip katakuriyi öldürmesin. Tam bi kargasa. Bu şekilde olaylar da bekliyorum açikcasi o zaman kaido gibi big mom'in tayfasi da iptal. Kalanlar birsey yapamaz kolay kolay. Belki de yaparlar ama etkisi olmaz o kadar.

Bu şekilde genel bi temizlik olursa zunesha muhtemelen bi hortum darbesiyle hükümet gemilerini de indirir sorun kökten çözülür.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık