Zoro'nun Tashigi'si var. Ona yamuk yapamaz..Zoro uyanmıyormuş. Uyanmaz tabii. Ben de olsam uyanmam. Herkesi düşerken fıstık gibi hatunlar tutuyor, ilgileniyor; Zoro'yu, Franky tutuyor. Bırak kadını, insan bile değil tam olarak. Uyanmaz tabii.
Fma'daki "eşit takas"ı hatırlarsın. Bir şekilde dengeyi hissettiriyordu sana. Burada iki tane yonkou düşmüş(ölü?) bizim taraftan sadece yasui düştü. Onu da Orrroçi öldürdü10 Seneyi aşkındır beklenen, arcın sonunu belirleyecek dövüşü böyle çizersin arkadaş, sen gidip 500 bölüm altyapının ardından, 150 bölümlük arcın sonunda okuyucudan "meh" tepkisi alıyorsan bırak çizme, gocaman yumruh attım indirdim diye arc mı biter lan?
Queenin kolu gitti, Kingin kanadı gitti, Kaidonun boynuzu gitti, yanlış hatırlamıyorsam Pero ve Jackte de uzuv kaybı oldu, üstüne Kaido ve BM öldü. Bizim tarafta bırak ölüyü uzuv kaybını, kimsede kalıcı yara izi yok.Fma'daki "eşit takas"ı hatırlarsın. Bir şekilde dengeyi hissettiriyordu sana. Burada iki tane yonkou düşmüş(ölü?) bizim taraftan sadece yasui düştü. Onu da Orrroçi öldürdü
Hiyori bunu bilmiyor ama.Zoro'nun Tashigi'si var. Ona yamuk yapamaz..
Zoro'nun mesafeli durusundan anlamistir o.Hiyori bunu bilmiyor ama.
Jack'ın boynuz gitmişti galiba. Bakmak lazım tekrar. Hiçbir inandırıcılığı kalmıyor hikayenin bu şekilde Okuyucuya o "tehlike" hissi geçmiyor.Queenin kolu gitti, Kingin kanadı gitti, Kaidonun boynuzu gitti, yanlış hatırlamıyorsam Pero ve Jackte de uzuv kaybı oldu, üstüne Kaido ve BM öldü. Bizim tarafta bırak ölüyü uzuv kaybını, kimsede kalıcı yara izi yok.
Kaido yenilmiştir. Yeni bir savaş başlar.Kaido, ayilip gelirse Luffy'nin tek atmasinin bir önemi kalmıyor.
Net olarak savaşı kaybetmiş sayılır.