Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1050 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin de patladığın nokta bu. 2 yıl önce GL için yarattığı 3 amiralin gücünü 2 yıl sonra yeni dünya için düşürür mü ? Adam savaşmıyor ama istediğini alıyor. 2 de 2 yaptı :D
Fujiyle dalga geçmek güzel. Gücü varsa da ağırlığı yok herifin :D Sabo zaten sağ kol'un çok üstü potansiyel vaadeden birisi o yüzden Fujiyi çok yermemek lazım haklısın :D eski üçlüden zayıftır ama meyveyi su gibi içtiği zaman bir eksiği kalmaz
 
Amiraller sağ kollara tek atar diyen biri için evet rezalet olmalı. İmparator gücünde olsa şu kadarcık sargıya bile ihtiyaç duymazdı Fuji.
Yediği hasar tek atıp atamamasını değiştirmez saldırı yemiştir sonrada bir tane vurup tek atmıştır belki fight'ı görmeden konuşamayız. Yanlış anlaşılmasın amiraller sağ kollara tek atar demiyorum sağ kol tekleyecek tek karakterlerin Roger-Wb tarzı karakterlerdir onlarda belki ama bu panelde sanki fuji dayak yemiş gibi çıkarım yapmak saçma.Ayrıca siz yüksek gücü sadece Boks torbası gibi gelen bütün saldırıları göğüslemek olduğunu zannediyorsunuz sanırım, hız+bitiricilikle öne çıkan dayanıklılığı zayıf karakterlerde olabilir örneğin Shanks-Kizaru-Aokiji-Fuji gibi karakterler böyledir büyük ihtimal.
Cevap yazacaksan https://www.korsanfan.com/konu/genel-tartisma.10225/page-78 şuradan devam edelim burayı amacı dışında kullanmayalım.
 
Beckman kendisine arkasını dönüp savaşmaya devam eden adama bir fiske vuramıyorsa. Beckman, Amiral üstü seviye bile olabilir yazarken insanın elinin titremesi lazım. Di mi @King ? :D
Adam öyle bir güçlü ki denge şaşmasın istediği için Oda gücünü göstermedi büyük ihtimal. Birde daha işlenme zamanı değildi Shanks tayfasının. Shanks'a yakın bekliyorum ben Beckman'ın seviyesini. Bu da onu bir amiralin üstüne koyabilir gayet. Çok takılma derim o sahneye ileride sen üzülürsün.
 
Shanks tayfası oraya savaşmaya gelmemiş ki o halde bile tüm marinford geri vites yaptı.
Ben beckman gelin ulan size nazar deymiş bi kurşun dökeyim diye atılmıyor, belki kaptanı savaşın emri verse orada kizaru ile çarpışacak.
 
Şahsen hiçbir sağ kolu amiral ile aynı kefeye koymam ben. Amiraller her koşulda daha yıkıcı ve özel karakterler.
 
Şu amiralleri ne kadar büyütüyorsunuz cidden ya. Sağ kollar neye yakın peki koramiral seviyesine mi? Amiraller biraz daha güçlüdür desen eyvallah diyeceğim de arada uçurum varmış gibi davranmanız komik.
Son kez anlatıp bitiriyorum.

Katakuri'yi yenmek için Luffy 1 hakisini zirve seviyeye çıkardı.

Kaido'yu indirmek içinse bunun üzerine fiziksel olarak güçlendi, İleri seviye silahlanma, ileri seviye kral haki ve uyanış açtı. Yani One Piece evreninde tam donanma bir insanın her özelliğini en uca taşıyıp yendi.

Amiral ve İmparatorları Chinjao birlikte anıyor. Sağ kol diyen yok.
Wb ve Saka dövüşünde tamam Wb baya kötü durumdaydı ama Sakanın yüzünü alıp, sonra terör estirmesi basit iş değil. Bir sağkolu, bir imparator tayfası karşısında çizer mi sence ?

İmparator > Amiral olabilir ama İmparator >> Amiral gibi bir durum imkansız. İmparator >>> Sağ Kolu herkes rahatça söyler ama..


High Top Tier Karakterler Wb, Garp, Xebec, Rogerdır.

Mid Top Tier Karakterler Kaido, Shanks, Linlindir.

Low Top Tier Karakterler Borsalino, Rayleigh, Oden, Gaban'dır.

Sonra bile sağ kollar gelmiyor malesef.

High High Tier Karakterler Kid, Zoro, Law, Yamato'dur

Mid High Tier Karakterler Marco, Katakuri, King, Sanji'dir.

Low High Tier Karakterler Queen, Jozu, Smoothie...
 
Bu vs'nin güzel taraflarından birisi artık Luffy=Zoro mevzusunun cenazesi geldi. Hiçbir zaman mantıklı değildi. Ama Zoro'nun asla Luffy rakibiyle eşleşmemesi üzerinden yapılan bir goygoy vardı. Şimdi ise


2 yonkou blokladı falan anlamam en güçlü saldırısı çok da etki bırakmadı.

Ayrıca hiçbir arc düşmanı yenmek için Luffy'nin bu kadar p.up aldığını görmedik.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık