Sengoku belki yener… ama Saka’nın imkanı yok… Kaido, Saka’yı sakat bırakır…Sengoku ve Akainu'nun mümkünatı yok lan
Sengoku belki yener… ama Saka’nın imkanı yok… Kaido, Saka’yı sakat bırakır…Sengoku ve Akainu'nun mümkünatı yok lan
Zirve Sengoku'ya ihtimal veririm az çok aynı kıvamdadır da devri geçmiş haliyle bi halt edemez.Sengoku belki yener… ama Saka’nın imkanı yok… Kaido, Saka’yı sakat bırakır…
Kaido güncel Saka'yı öpsen handikapla yiyemez abi.Geçelim o işi.Handikapla yener başka türlü Akainu karşımıza dehşetül vahşet kıvamında çıkmadığı müddetçe mümkün değil
Akainu yenerse ancak Kaido'da handikap varken yener dedim.Kaido güncel Saka'yı öpsen handikapla yiyemez abi.Geçelim o işi.
Bende Zirve Sengokudan bahsettim… şimdiki haliyle dediğin gibi sıkıntı olur gibi…Zirve Sengoku'ya ihtimal veririm az çok aynı kıvamdadır da devri geçmiş haliyle bi halt edemez.
Saldırı baya güçlü orası kesin de ben sıfır kilometre bir Kaido'nun bu saldırıyı yese düşeceğini sanmam. İyi hasar bırakır ama.Şimdi öyle de, gömçürme bakımından tek atarmış hissiyatı doğuyor bu da bir gerçek. Dövüşe direkt bunla başlasa Kaido'yu hastanelik edebilir.
O kadar da değil ya. Luffy'nin yumruğu ayrı kaçıyor. Yumruğun şiddetiyle birisini delip magmaya kadar göndermek çok fazla. Şiddeti çok çok fazla. Law'ın saldırısı da çok güçlü ama zemini delip oraya şok dalgasıyla deliyor.Belki linç gelir üzerime ama puncture ile şu yumruğun vereceği hasar eşit olabilir. İkisi de arctaki lavın yolunu açıyor. Maşallahları var. Tütütü nazar değmesin daha nice nice nicelerine.
Luffy vurunca bu havadayken ölmüş ölüsünü de magma eritmiş deriz. Konuşmadan ölsün yeter ahdbddsdSaka düşmanları dua edin magmadan Kaido zarar görmesin...
Eğer magma Kaido’yu yok ederse… Saka>Darma duman olmuş Kaido… bunu kabul ederim o zaman skksksSaka düşmanları dua edin magmadan Kaido zarar görmesin...