Maksat magma vs Kaido + Big Mom'a zarar veremez, onların bedeni farklı tezi çürüsün. İlerisine bakarız.Eğer magma Kaido’yu yok ederse… Saka>Darma duman olmuş Kaido… bunu kabul ederim o zaman skksks
Maksat magma vs Kaido + Big Mom'a zarar veremez, onların bedeni farklı tezi çürüsün. İlerisine bakarız.Eğer magma Kaido’yu yok ederse… Saka>Darma duman olmuş Kaido… bunu kabul ederim o zaman skksks
Güçlü saldırı ona bir şey diyen yokta Kaido gibi adam Luffy gibi teke gitmez. Öyle bir hava yok kendisinde.Onları önemsiz yapacak kuvvette bir atak bu. Ta gökyüzünden magmaya kadar indirmiş adamı. Öyle altı boş çukur da değil. Yara yara açtırmış. Sağlam bir güç gösterisi bence.
Tek olayı tsbi komik duruyor Kaido için ama. Bu saldırıyı baştan tutturtamaz gibi zaten.
Ulan her yerde büyük oyunlar dönüyor… hiç bu açıdan bakmamıştım… ksksksksMaksat magma vs Kaido + Big Mom'a zarar veremez, onların bedeni farklı tezi çürüsün. İlerisine bakarız.
Buna gerek yok.1v1de de yenebilir gayet.Akainu yenerse ancak Kaido'da handikap varken yener dedim.
Daha öncede demiştim. Magmanın zaten doğal bir yıkıcılığı var. Bu adamın gelip kral haki basmasına bile gerek yok. Magma yumruğu > Kral hakili yumruk.Maksat magma vs Kaido + Big Mom'a zarar veremez, onların bedeni farklı tezi çürüsün. İlerisine bakarız.
Şimdiki hali Doc Q'nun eşşeği ligindeBende Zirve Sengokudan bahsettim… şimdiki haliyle dediğin gibi sıkıntı olur gibi…
Peki ZKK de gelecek mi usta ?Metin olun arkadaşlar, imparatorlar oradan çıkacak. Dövüş kutucuklarına 3. kez düzeltme yapılacak.