Kılıcın nereye kadar uzandığını anlayamamıştık ama bu bölümde göreceğiz. 1040. zemini delip geçiyor ama mesafe gözükmüyordu. Maşallah 2 Fuji dağını geçecek kadar delmişKraterden gösterme bile yapmışlar. Mom düşmeden öncede çukurdan duman çıkıyordu. Lavın başlangıcı olmuş. Ki söylenmişte yani saldırısı dahil edilmiş. Şok dalgası gibi bununda hasar sonucunu verir umarım diyordum. Lavla tanıştık.
JoyboyKaido tüm zamanlarda ilk 5e girmez.
Çoğunu Luffy vurduysa ne olmuş ki tek atmanın ne demek olduğunu tam kavrayamamışsın galiba. Adama kaç tane saldırı yaptı da anca düştü. Kıskandığımız falan yok siz çok gaza geliyorsunuz.Birader bunların çoğunu Luffy vurmuş zaten. Çeyreğini Kinlar vurmuş. Kaido'nun dediği çok güçsüzsünüz. Diğerleri uyanış öncesi Law ve Kid'ten. Zoro'nun saldırıya jilet yarası tepkisi felan veriyor. Momo'nun ısırığını bile saymışsın. Luffy de çok darbe yedi. Queen'in ısırığını sayanı Apo'nun darbelerini sayanı, Ulti'yi felan sayanı görmedim. BM'nin yıldırımından bahsedeni görmedim.
Adam tek atmış kıskanmayın.
Roger ve Wb'nin de sevip atacağını ek olarak belirtelim. Daha bunun şebegi azmış BB'si Im'si falan da var.Herşey doğru. Tek bir şey dışında hocam.
Garp Kaidonun ejderha formuyla dişlerini temizler
Belki linç gelir üzerime ama puncture ile şu yumruğun vereceği hasar eşit olabilir. İkisi de arctaki lavın yolunu açıyor. Maşallahları var. Tütütü nazar değmesin daha nice nice nicelerine.Kılıcın nereye kadar uzandığını anlayamamıştık ama bu bölümde göreceğiz. 1040. zemini delip geçiyor ama mesafe gözükmüyordu. Maşallah 2 Fuji dağını geçecek kadar delmiş
Luffy'de maşallah nasıl vurmuşsa hasarın şiddetiyle o da zemini delip geçmiş. Geçen bölüm çok net anlaşılmasa da zemini deldiği belli oluyordu ama saldırının gücü aşırı yüksekmiş. Birine yumrukla vurup o zemini durmadan delecek şekilde ilerlemesi çok büyük bir şey. Umarım güzel yansıtır bölümde. Geçen bölümde güzel yansıtamamıştı. Umarım bu bölüm anlarız bir şeyler en azından.