Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1050 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın aldığı darbeleri sayan konu açtım onlarca kral hakili, ryoulu darbe alıyor. Sence bu adam hasarsız haldeyken tek bir saldırıya düşer mi? Bu kadar fanlık senin için bile fazla.
Birader bunların çoğunu Luffy vurmuş zaten. Çeyreğini Kinlar vurmuş. Kaido'nun dediği çok güçsüzsünüz. Diğerleri uyanış öncesi Law ve Kid'ten. Zoro'nun saldırıya jilet yarası tepkisi felan veriyor. Momo'nun ısırığını bile saymışsın. Luffy de çok darbe yedi. Queen'in ısırığını sayanı Apo'nun darbelerini sayanı, Ulti'yi felan sayanı görmedim. BM'nin yıldırımından bahsedeni görmedim.


Adam tek atmış kıskanmayın.
 
Arkadaşlar size bi Bilgi vereyim, insanlar sevdikleri şeyleri bilinçsiz şekilde taklit eder.

Misal bir arkadaşınız ile aranız çok iyi, onun hareketlerini mimiklerini davranışlarını taklit etmeye başlarsınız bir yerden sonra.

Bu luffy ve zoro zombileri de böyle iki tarafda ayni karakterlerin lahana davranışlarını taşıyor, mimik nöronlar çok acimasiz ya.

Kaido hiçbir dejavantaji olmasaydi eğer 1vs1 de benim gözümde seride hiç kimse kaido reisi yenemez. Aksini söyleyen de trolldur zaten ciddiye almayin yav he he de geç.

Kaido bu seride resmen tanrılıgini açıkladı, nasıl bir güçtür ki hem ada uçur, hem tüm ülkenin en güçlüleri ile savaş helal sana be ejderha adam.


Enelin Askerleriyiz.
Herşey doğru. Tek bir şey dışında hocam.
Garp Kaidonun ejderha formuyla dişlerini temizler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık