Artık bitsin de başka bir şey istemiyorum ya.Bu gidişle Dressrosa'yı geçecek.
Artık bitsin de başka bir şey istemiyorum ya.Bu gidişle Dressrosa'yı geçecek.
Bm'yi gömmedim ben ya.Olanı söyledim sadece.Şimdi daha çok merak eder oldum. O kılıcı uzatmadan vursa ne olurdu? Adam yerden lav çıkarttı yav insanı manyağa çevirir.
Big Mom'ı hep gömüyorlar. .(( Başı @Miyata Ichiro ve @YonToryu çekiyor. Yazık günah kadına. Vurulmadığı yeri şeyi kalmadı..
Aynen güzel yakalamışsın daha nasıl anlatsın mini imparator olduğunu.Yonko kadar sayı ayırdı zaten.Gönderme bile yapıyor.Bildiğin Doflamingo ile aynı sahneyi çizmiş. İnsan biraz farklı bir şey düşünür bari.
Biz öyle kabul etmiyoruz ama Kaido öyle kabul eder savaşçılık onuru var nineyi öldürttü falan.Toplu yendiniz rövanş yapalım demeyi yediremez.Reyiz teke tekte tek attı.
Benimki magmayı güneş kremi diye kullanıyor? Hayatında ilk defa tenine uygun sıcaklıkta banyo yapıyor reisim.Lufyy seninkini öldürüp Akainu'nun duş suyuna atmış
Aynen güzel yakalamışsın daha nasıl anlatsın mini imparator olduğunu.Yonko kadar sayı ayırdı zaten.Gönderme bile yapıyor.
Biz öyle kabul etmiyoruz ama Kaido öyle kabul eder savaşçılık onuru var nineyi öldürttü falan.Toplu yendiniz rövanş yapalım demeyi yediremez.
Bizim olduğumuz yerde de bir şey olmaz evelallah