Abi kendi çocuğunun canını çekiyo da o çocuk yetişkin ben mi yanlış hatırlıyorum. Kaido için çoluk çocuk kadın erkek fark etmiyor.Peki toon force olması için daha ne gerekiyor ? O iki bölümü hatırladığından emin misin ?
Acımayıp, kendi oğlunun ruhunu
çeken ihtiyar cadı, Law ve Kid'i öylece bırakıp gitmeye kalktı. Ölmeyi fazlasıyla hak etti. Peros'un ahı tuttu :d
Neyse diyeceğimi dedim gerçi mideye indirmek abartı oldu onu düzenliyordum da geç kaldım kontrol ettim şimdi ruhunu almış.Big Mom'ın daldığı çocuğu yetişkindi hiç olmazsa yav, hem o ölmedi diye biliyorum. Kaido Yamato'ya daha bacak kadar bebekken işkence yapıp ölüme terk ediyor. Bu seride Kaido'nun kötülüğüyle anca belli başlı kutsal ejderler yarışır.
Film felan mı bu acil izlemem lazım?Zamanında 3 Amiral alan Yonkolar yiyorsa böyle geri gelsin.
MF yarılınca Sakazuki yerin içine düştü ya. Sonra 1 bölüm geçince geri geliyordu reis. Anime sahnesi böyle. Manga'da ise direkt Jinbe'in önüne çıkıp Dragon'un olunu bana ver diyordu. Reis deprem yedikten sonra bile gözlem haki şovu yapıp yer altından Luffy'yi görmüş.Film felan mı bu?
Ödü kopuyor çocuk öldüremeyecek diyeAbi kendi çocuğunun canını çekiyo da o çocuk yetişkin ben mi yanlış hatırlıyorum. Kaido için çoluk çocuk kadın erkek fark etmiyor.
@II. Invictus usta bilir Kaido ortamda çocuk gördüğünde öldürmek için şu şekil deparı basar.
Bm'nin beyni varsa magmaya ruh verir zaten.O magma onları yukarı çıkartır.MF yarılınca Sakazuki yerin içine düştü ya. Sonra 1 bölüm geçince geri geliyordu reis. Anime sahnesi böyle. Manga'da ise direkt Jinbe'in önüne çıkıp Dragon'un olunu bana ver diyordu. Reis deprem yedikten sonra bile gözlem haki şovu yapıp yer altından Luffy'yi görmüş.
Volkan çoktan bunları püskürttü zaten. Bakalım nasıl ortaya çıkacaklar gelecek sayı.Bm'nin beyni varsa magmaya ruh verir zaten.O magma onları yukarı çıkartır.
Yav it iti ısırmaz diye bir laf var duymadın mı? Beraber haplanıyorlar, bir de tüm gün Kaido'yu övüyorlar zaten. Kaido buna niye kötü olsun, kendi gibi zaten?Kaido'nun kendi adamlarına karşı tutumu kötü değil. Novalara bile bana katılsaydınız dünyayı beraber yönetebilirdik falan diyordu.