Mantıklı, ama bilinci yerinde değilse dediğin olmayacaktır doğal olarak. Kral haki patlatsa bile magma sağ sola uçar orası temizlenir. Ama bilincleri kapalı.Bm'nin beyni varsa magmaya ruh verir zaten.O magma onları yukarı çıkartır.
Mantıklı, ama bilinci yerinde değilse dediğin olmayacaktır doğal olarak. Kral haki patlatsa bile magma sağ sola uçar orası temizlenir. Ama bilincleri kapalı.Bm'nin beyni varsa magmaya ruh verir zaten.O magma onları yukarı çıkartır.
Konu öc almaksa Bepo'nun öcü alındı deriz bizde. Sen iste yeter ki buluruz sebep :dd.Kaido’nun ölümü Oden’e gönderme olmuş. Bi nevi öcü alındı adamın. Garibim Big mom arada kaynadı.
Düşerken baygın değildi.Doğru hatırlıyorsam.Mantıklı, ama bilinci yerinde değilse dediğin olmayacaktır doğal olarak. Kral haki patlatsa bile magma sağ sola uçar orası temizlenir. Ama bilincleri kapalı.
Ölüm şeklini kastetmiştim. Kaido Oden’i sıcak suda kaynatmıştı. Magmaya düşmesi onun abartılı versiyonu gibi olmuş. Big mom’ın bi günahı yoktu normal kafası kesileceğine o da kaynayarak ölüyor. Direk erimez bunlar yavaş yavaş ölecekler.Konu öc almaksa Bepo'nun öcü alındı deriz bizde. Sen iste yeter ki buluruz sebep :dd.
Zepo'yu iyi hatırlattın üzülmüştüm ona ya. Wano'da hem Pedro'nun hemde Zepo'nun intikamının alınması iyi oldu.Adasından abisini bulmak için ayrılan Bepo. Sen farkında değilsin belki ama biz farkındayız.
Sanki Bepo çok iş yapmış gibi taşıyor birde, ne gerek varsa. Bepo'nun seni taşıması lazım hemde başının üstünde. Zepo'nun intikamı alındı.
Kadın çocuk herkesi köle gibi çalıştıracağım diyordu. Ölseniz bile önemli değil yerinizi doldururum diyen bi adam. Bence hak etti fazlasıyla.Kaido'nun kendi adamlarına karşı tutumu kötü değil. Novalara bile bana katılsaydınız dünyayı beraber yönetebilirdik falan diyordu.
Oda ayırmamış bunları. Ecellerini bir çizmiş.Ölüm şeklini kastetmiştim. Kaido Oden’i sıcak suda kaynatmıştı. Magmaya düşmesi onun abartılı versiyonu gibi olmuş. Big mom’ın bi günahı yoktu normal kafası kesileceğine o da kaynayarak ölüyor. Direk erimez bunlar yavaş yavaş ölecekler.
Belki okuyucu için çok önemsenen karakterler değiller ama seri içindeki karakterler için önemli. Pedro'nun intikamı minkler için Zepo ise Bepo için önem taşır. Ayriyeten Zepo'nun intikamını Pedro'da istiyordu. O da güzel oldu.Zepo'yu iyi hatırlattın üzülmüştüm ona ya. Wano'da hem Pedro'nun hemde Zepo'nun intikamının alınması iyi oldu.