İkisi de hak etmedi.Kaido neyse de Big Mom ölürse böyle ölmeyi hak etti mi sizce?
Kaido millete kan kusturmuş hak ediyor bence.İkisi de hak etmedi.
Law tamam da hurdacının çamaşır makinesiyle aşağı düşürülerek ölmeyi haketmedi.Alemde duyulsa madara olur.Hurdacı bastı basınçlı su gibi ananız düştü öldü diye dalga geçerler çocuklarıyla.Kaido neyse de Big Mom ölürse böyle ölmeyi hak etti mi sizce?
Böyle yanarak ölmesinden bahsediyorum.Law tamam da hurdacının çamaşır makinesiyle aşağı düşürülerek ölmeyi haketmedi.Alemde duyulsa madara olur.Hurdacı bastı basınçlı su gibi ananız düştü öldü diye dalga geçerler çocuklarıyla.
Öyle ama Oda sağlam bi yumruk yiyince yattı ve tek yedi Luffyden.1 Yumruk mu kaido gibi bir yankou yok şuan luffy uyanışı nika modelini açamasa idi ölmüştü kaido kaç kişi ile savaştı
En fazla Freddy olur ölmez bunlar.Böyle yanarak ölmesinden bahsediyorum.
tek yemiş olmuyor ki ondan önceki kaido'nun aldığı hasarlar kendiliğinden mi oluştuÖyle ama Oda sağlam bi yumruk yiyince yattı ve tek yedi Luffyden.
Kaido, Oden'e yaptığından sonra hakettiğini buldu. Bm aptal falandı ama magmada eriyerek can vermesi hoş olmadı tabiBöyle yanarak ölmesinden bahsediyorum.
Madara oldular, biri tek yedi biri de yuvarlana yuvarlana gezdi tüm Wano. Bir de yüzlerine kezzap atılırsa sokağa çıkmasınlar, Amiraller ters kelepçe tıkar içeri.En fazla Freddy olur ölmez bunlar.