Kucağın sebebi yazarın hikaye anlatım tarzı. Law'ın ki ise direkt basiretsizlik be reis:dluffy’nin düştüğü kucakları üşenmesem çıkarırım da sen hepsini benden daha iyi biliyorsundur
Kucağın sebebi yazarın hikaye anlatım tarzı. Law'ın ki ise direkt basiretsizlik be reis:dluffy’nin düştüğü kucakları üşenmesem çıkarırım da sen hepsini benden daha iyi biliyorsundur
Arttırıyorum ve bu daha iyiydi diyorum.Oyajiyi bırak Arlong bile daha iyiydi.
]
Öldürmesi lazım çünkü, bunların tekrar dirilmesi demek bu kez savaşı bunların kazanması demektir. İşi ciddiye bindirim acayip yıkım yapabilirler.Kaido bu şekilde ölürse dövüş açısından tatmin olmasam bile ölümünü kabul ederim ama Big Mom ne alaka? Yancı ikili ıkınarak aşağı çukura attılar bir de üstüne bomba patlattılar tamam da ta magmaya niye düşürdün ey Oda! Baygın yatsın uşakları gelsin alsın acil adalarına dönmeleri gereksin falan... Niye magma ?
Tövbe çek 33 kere. Kid fanları seni canlı canlı çiğneyip tükürürlerAslında hiç haz etmem Akainudan ama işte Oda yazmış bizde anlatıyoruz
Adanın değişmesi de İşte ilerde Tanrı Vadisi olayı, Marineford Savaşı gibi Wano Savaşı anlatılacak öyle bir etki bırakması için adayı biraz yıkmaları doğasını değiştirmeleri gerekir. Keşke dövüş esnasında böyle etkiler görülseydi. Açılan bi krater yada ikiye bölünen ada güzel olabilirdi. Law Koca dağı kesmişti Punk Hazar’da. Bu arada Yıkımcı görünen Kid ken adayı yıkanlar daha sessiz uysal görünen Luffy ile Law oldu Kid ilerde anlatır şöyle yıktım böyle yıktım diye
Yani maalesef. Bak bu arc için gönderme var dediler cart curt ZKK dediler. Şu net anlaşılmalı artık. Arc bossunu ana karakterden başkasına son vuruşları yaptırtmıyor. .// Oda'nın halt yemesidir bu.Kurtarma işi için atmamıştım ki onu:d
Bir ömür harcadığı intikamına karşı çaresizliği suratından akıyor oradaasldkfjasd
O vuruşu yapcak çapları yok diyemiyondaYani maalesef. Bak bu arc için gönderme var dediler cart curt ZKK dediler. Şu net anlaşılmalı artık. Arc bossunu ana karakterden başkasına son vuruşları yaptırtmıyor. .// Oda'nın halt yemesidir bu.
Bal gibi de var. Oda, ana bossa başkası son vuruşu yapmasın diye inat ediyor sadece. Finale kadar da bu böyle olacak.O vuruşu yapcak çapları yok diyemiyonda
Böyle bir şey yok.
Luffy fanlarının Luffy'i övebilmek için hafızalarını sildirmeleri takdire şayan.O da yok.