İşte gerçek objektiflik budur. Helal olsun.En koyu Luffy fanlarından biriyimdir, son hamlede Luffy değilde Kaido üst tarafta olsa Luffy 6 ay pipetle beslenirdi diyorum daha ne diyeyim.
İşte gerçek objektiflik budur. Helal olsun.En koyu Luffy fanlarından biriyimdir, son hamlede Luffy değilde Kaido üst tarafta olsa Luffy 6 ay pipetle beslenirdi diyorum daha ne diyeyim.
İsterse Oroçi'ye yazsın, gerçekleri söylemekten vazgeçmeyeceğim.O zaman Roger'a yazar. WB gökyüzünden gelip abanmıştı son güç, Roger durduğu yerde karşıladı.
Wano'nun leşliği konusunda sana sonuna kadar katılıyorum ama yanlış hatırlamıyorsam, Alabasta'da Croco yenildikten sonra Antik Silah'ın gizemi çözüldü. Ben Wano'da da aynı senaryoyu bekliyorum.Arcı birazcık tadını getirecek şey varsa o da buydu. Yoksa tatsız tutsuz arc ve dövüşler. Luffy Croco'nun Arabasta motivasyonunu biliyor muydu? Hayır. Ama Croco'nun antik silahın peşinde olması, Arabasta'yı bunun için hedef seçmesi vs ayrı bir katman kattı hikayeye.
Öte yandan Wano çok önemli, o yüzden yerleştim diyen adamın neden yerleştiği halen daha net değil. Sadece Wano'luların işçiliği var deriz anca.
Kardeşim bunu ilk Mihawk vs Vista'da dile getirmiştik. Mihawk'ın kılıcının savrulma yönü Vista'nın üstün geldiğini gösteriyordu.O zaman Roger'a yazar. WB gökyüzünden gelip abanmıştı son güç, Roger durduğu yerde karşıladı.
Mihawk'ın kılıcını öteye fırlatmış gibi duruyor.Kardeşim bunu ilk Mihawk vs Vista'da dile getirmiştik. Mihawk'ın kılıcının savrulma yönü Vista'nın üstün geldiğini gösteriyordu.
Yakın çekim olsa Mihawk'ın yüzündeki terleri görürdük.Kardeşim bunu ilk Mihawk vs Vista'da dile getirmiştik. Mihawk'ın kılıcının savrulma yönü Vista'nın üstün geldiğini gösteriyordu.
Oda mesajı vermişMihawk'ın kılıcını öteye fırlatmış gibi duruyor.
Yuh utanmasa bileği kırılacak ve kılıcı elinden düşürecek Mihawk.Kardeşim bunu ilk Mihawk vs Vista'da dile getirmiştik. Mihawk'ın kılıcının savrulma yönü Vista'nın üstün geldiğini gösteriyordu.
Vista wanoda olsa King'i bineği yaparmış.Kardeşim bunu ilk Mihawk vs Vista'da dile getirmiştik. Mihawk'ın kılıcının savrulma yönü Vista'nın üstün geldiğini gösteriyordu.