Keşke Wano'ya gelseydi. Belki Elbaf arcında görürüz.Kıllı döşünü özledim.Kardeşim bunu ilk Mihawk vs Vista'da dile getirmiştik. Mihawk'ın kılıcının savrulma yönü Vista'nın üstün geldiğini gösteriyordu.
Keşke Wano'ya gelseydi. Belki Elbaf arcında görürüz.Kıllı döşünü özledim.Kardeşim bunu ilk Mihawk vs Vista'da dile getirmiştik. Mihawk'ın kılıcının savrulma yönü Vista'nın üstün geldiğini gösteriyordu.
Hayın pusuda düşürmüşlerdirKeşke Wano'ya gelseydi. Belki Elbaf arcında görürüz.Kıllı döşünü özledim.
Sonraki arcta da Vista ve Jozu gelmeli adaya. Beyazsakal'ın tayfa üyelerinin hepsinde ana karakter havası var yeminle.Keşke Wano'ya gelseydi. Belki Elbaf arcında görürüz.Kıllı döşünü özledim.
Carpe de var. Daha çok var aslında tekimizi kabul eden.@Montana @Tiksav Lee @Jacques @Alpamis @Çörekçioğlu Luffy @Lucky Luke @Miyata Ichiro @Sodex @Ölüm Cerrahı
Tekimizi attık afiyet olsun
unuttuğum varsa söyleyin
Küçücük kılıcıyla Yoru gibi bir kılıcı geri püskürtmüş. Zamanında yonkou seviyesi dendiğinde Vista'ya gülenler utanır mı acaba.Kardeşim bunu ilk Mihawk vs Vista'da dile getirmiştik. Mihawk'ın kılıcının savrulma yönü Vista'nın üstün geldiğini gösteriyordu.
Vista'nın neden düşemeyeceği ile ilgili bir benzetme yapacağım ama... ban yerim.Hayın pusuda düşürmüşlerdir
Vista wanoda olsa King'i bineği yaparmış.
Nika uyanışını engeller diye adaya getirmediği o kadar bariz kiKüçücük kılıcıyla Yoru gibi bir kılıcı geri püskürtmüş. Zamanında yonkou seviyesi dendiğinde Vista'ya gülenler utanır mı acaba.
Bu sezon Yamato olmasa, King tam tayfaya gelecek adamdı. Gelişime de açık diğer sağ kollara göre.
Birader uzaya atardı diyoruz inanmıyon.En koyu Luffy fanlarından biriyimdir, son hamlede Luffy değilde Kaido üst tarafta olsa Luffy 6 ay pipetle beslenirdi diyorum daha ne diyeyim.