Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1050 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hani Güç Uyanıyor'da 40 yıl önceki hikayeyi çekip bir Ölüm Yıldızı hikayesi çıkarıp, Star Killer Base bu, çok çok daha tehlikeli vs dendiğinde Han Solo'nun bir cevabı var ya hani, "aynısının büyüğü işte" anlamında. Hah aynı cevap bu yumruk için de gelsin.

Kaidou'nun her şeyini Xebec'e bağladı, Xebec işlenirse vs biz Kaidou'nun tam geçmişini öğreneceğiz vs. Arkadas koskoca Yonkou'nun dövüşü bir adayı aç bırakacak adamı ortadan kaldırmak şeklinde bitiriliyor ya şaka gibi. Croco dövüşünde yenilmeden Croco'nun Arabasta'ya neden çöktüğünü, planlarını öğrendik. Wano'ya neden çöküldüğünü neden dövüşten sonra öğreneceğiz, dövüşün anlamını neden bir nebze artırmak varken gidip, kötüyüm ben kötüyüm, canım insanları aç bırakmak istiyor çekiyor havasında dövüş bitiriyorsun? Şimdi bölümlerde Wano'nun önemini anlatsan ne olur arkadaş, dövüş bitti. Kaidou yenildi.

Oni mıdır, ogre midir ırk bağlantısı falan yap, bağla geçmişe falan. 100 bölümdür Wano çok önemli deyip geçiyor, kardeşim ilk söylediğinde biz anladık Wano ülkesinin önemli olduğunu, neden önemli olduğunu da anlatsana arc bitmeden önce, dövüş bitmeden önce. Bir ara altın ülkesi dedin, kaldı öyle.

Altın ülkesi muhabbeti açıldığında bir teori paylaşılmıştı redditte.(İyi teori bence, halen daha)
Bana çok mantıklı gelmişti teori, dedim yavaş yavaş bağlayacak herhalde. Onun yerine Wano önemli, Wano önemli, Wano'nun sınırları açılmalı, Wano'nun önemini bilmiyorsun da falan da filan da. Arc bitti halen daha sınırları açılacak Wano'nun önemi ile alakalı bir ipucu yok.


250-300 bölümdür düşüşü planlanan, seri zirvelerinden olan Kaidou'nun net motivasyonunu serinin başında işlenmiş Croco kadar öğrenememek veya yenildikten sonra öğrenmek saçmalığın daniskası bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık